Baskan Deveci Açiklamasi 'Türkiye Sizi Konusuyor'

Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, Atakum Belediyesi ve Samsunspor taraftar gruplarinin is birligiyle baslatilan çiftçi dayanismasinda emek veren gönüllülerle bir araya gelerek, “Müthis bir sey yaptiniz. Bunu ben söylemiyorum, Türkiye sizi konusuyor” dedi.

Baskan Deveci Açiklamasi 'Türkiye Sizi Konusuyor'
Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, Bafra’daki karpuz üreticisine destek olmak amaciyla “Karpuz tarlada kalmasin” sloganiyla Samsunspor taraftar gruplariyla is birligiyle baslatilan kampanyaya dayanismaya güç verenlerle bir araya geldi. Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçeklesen bulusmaya eski Samsunspor Baskani Ismail Uyanik, Atakum Kent Konseyi Genel Sekreteri Senol Katkat, Atakum Kent Konseyi Engelli Meclisi Baskani Nadide Döktür ve çok sayida taraftar katildi.

Programda bir tesekkür konusmasi gerçeklestiren eski Samsunspor Baskani Ismail Uyanik, “Kidemli bir Samsunspor taraftari olarak, böyle bir kampanyada bize güvendiginiz, belediyenin ismini semsiyesinde, çadirinda Forza Samsunspor Grubu’nun arkasinda kefil olarak verdiginiz için size çok tesekkür ediyorum. Umarim taraftarlar olarak sizi mahcup etmedik. Bu genç arkadaslara güvenmenizin semeresini yeni projelerde alacaginiza inaniyorum. Her sey için tekrar çok tesekkür ediyorum” diye konustu.



“Sizinle gurur duyuyorum”

Önemli bir dayanisma örnegi gösterildigini ifade eden Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, “Siz ne kadar farkindasiniz bilmiyorum ama Türkiye sizden bahsediyor. Çok tarihi bir görev yaptik. Fikir babasi sevgili Baskan Ismail Uyanik. Sizler herkesin takdir ettigi bir performans gösterdiniz. Samsunspor taraftari gençler gece gündüz çalisti, herkes üzerine düseni yapti ve üç dört gün içerisinde de karpuz piyasasi kendi haline geldi. 4.5 - 5 liradan 2 liraya, 1.80’e ve 1.50’ye kadar düstü. Biz bir seyi daha hissettirdik. Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettigi gençler çok sey yapabilirler. Tarimla ilgili birçok kurumun oldugu yerde çiktiniz 3-4 gün içerisinde bir yigin tekelin elinden fiyatlari aldiniz, karpuz piyasasini dengelediniz. Müthis bir sey yaptiniz. Bunu ben söylemiyorum, Türkiye sizi konusuyor. Kendinizle gurur duyabilirsiniz. Ben sizinle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandi.

“Gençlerin yanindayiz”

Atakum Belediyesi’nin her zaman gençlerin yaninda oldugunu kaydeden Baskan Deveci söyle tamamladi: “Sadece Samsunspor taraftariyla sinirli kalmasin, buna benzer Samsun’un tüm sosyal sorumluluk projelerinde birlikte olalim. Sizler, gençliginizin verdigi dinamizmi bu kente gösterebilirsiniz. Samsunspor’u Süper Lig’e tasirken oradaki enerjiniz ve dayanismanizla birlikte toplumun baska alanlarindaki sorunlarla da dayanismamizi gösterelim. Sevgili Baskanim Ismail Uyanik siz o lakabi durduk yerde almadiniz. Samsunspor’un efsane baskanisiniz, bu gençler de sizin yaninizdalar. Sizin sirtiniz yere gelmez. Gençlerimizin yolu açik olsun. Samsunspor da güzel basladi, onlarin da yolu açik olsun.”
Kaynak: İHA