Motosiklet Elektrikli Bisiklete Kafa Kafaya Çarpti; 3 Yarali

Denizli’de kontrolsüz sekilde karsi yola geçmeye çalisan elektrikli bisiklet ile ana yolda seyir halinde olan motosiklet kafa kafaya çarpisti. Güvenlik kamerasina yansiyan o anlarda metrelerce savrulan 3 kisi yaralandi.



Kaza, Buldan ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kavsaktan kontrolsüz bir sekilde karsiya geçmeye çalisan Fatma D.’nin kullandigi elektrikli bisiklete, Adnan Menderes Bulvari üzerinde ilçe merkezine dogru seyir halinde olan Mehmet A.’nin kullandigi motosiklet süratle çarpti. Çarpmanin etkisiyle araçlar devrilirken, sürücüler ve yolcu konumundaki kisi metrelerce savruldu. Ihbar üzerine bölgeye saglik ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden saglik görevlileri sürücüleri ve motosikletin arkasinda bulunan Ahmet Ö.’yü yaptigi ilk müdahalenin ardindan Buldan Gögüs Hastaliklari Hastanesi’ne kaldirdi. Güvenlik önlemlerinin alindigi yolda araçlar kisa süre sonra kaldirildi. Hastaneye götürülen ve kafasindan yaralanan motosiklet sürücüsü Mehmet A.’nin Denizli’ye sevk edildigi ögrenildi.

Kaza ani kamerada

3 kisinin yaralandigi kaza bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde motosikletin, kontrolsüz bir sekilde yola çikan elektrikli bisiklet ile kafa kafaya çarpistigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA