Canik Belediyesi TEKNOFEST Takimlari Final Yarismalarina Hazir

TEKNOFEST 2022 hazirliklarini tamamlayan Canik Belediyesi takimlari final yarismalari için gün sayiyor.

Canik Belediyesi TEKNOFEST Takimlari Final Yarismalarina Hazir
Canik Belediyesi tarafindan düzenlenen TEKNOCANIK Hava Araçlari Egitim Projesi kapsaminda TEKNOFEST 2022 final yarismalarina hazirlanan Canik Belediyesi Tanyeli Roket Takimi ve Canik Belediyesi Cevheri IHA Takimi hazirliklarini tamamladi. TEKNOFEST 2022 final yarismalarina yükselme basarisi elde eden Canik Belediyesi TEKNOFEST takim üyeleri, final yarismalarina katiliyor olmaktan dolayi büyük heyecan ve mutluluk yasadiklarini ifade etti.



“Canik Belediyesi’nin saglamis oldugu katkilarla final yarismalarina hazirlandik”

TEKNOFEST 2022 final yarismalarinda birincilik elde ederek TEKNOFEST Karadeniz’de yer almayi hedeflediklerini ifade eden Canik Belediyesi Cevheri IHA Takimi üyesi Sulenur Isitan, “Canik Belediyesi’nin saglamis oldugu katkilarla TEKNOFEST 2022 final yarismalari hazirliklarimizi tamamladik. Canik Belediyesi tarafindan hayata geçirilen TEKNOCANIK Hava Araçlari Egitim Projesi sayesinde alaninda uzman egitmenler tarafindan teorik ve uygulamali egitimler alarak final yarismalarina hazirlandik. TEKNOFEST 2022 Liseler Arasi Insansiz Hava Araçlari Yarismasi’nda Sabit Kanat kategorisinde ilçemizi temsil edecek olmanin büyük heyecani ve mutlulugu içerisindeyiz. Canik Belediyesi Cevheri IHA Takimi olarak TEKNOFEST 2022 final etabinda birinci olarak TEKNOFEST Karadeniz’de yerimizi alacagiz” diye konustu.



“TEKNOFEST Karadeniz’de projemizi sergileyecegiz”

TEKNOFEST 2022 final yarismalarinda Canik Belediyesi’nin kendilerine her türlü destegi sagladigini ifade eden Tanyeli Roket Takimi üyesi Ömer Faruk Sahin, “TEKNOFEST 2022 kapsaminda dünyada ilk defa düzenlenen Dikey Inisli Roket Yarismasi’nda tüm etaplari geçerek final yarismalarina katilmaya hak kazandik. Canik Belediyesi TEKNOCANIK Hava Araçlari Egitim Projesi ile teorik ve uygulamali egitimlerimizi tamamladik. Yarismalara hazirlanirken bizlere vermis oldugu tüm desteklerden dolayi Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi’ya tesekkür ederiz. TEKNOFEST 2022 final yarismalarinda ilçemize birincilikle dönecek ve TEKNOFEST Karadeniz’de projemizi sergileyecegiz” dedi.



“Takimlarimiza basarilar diliyorum”

Canik Belediyesi Tanyeli Roket Takimi ve Canik Belediyesi Cevheri IHA Takimi’nin TEKNOFEST 2022 finallerine kalarak büyük bir basari elde ettigini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “TEKNOFEST 2022 final yarismalarinda Canik Belediyesi olarak iki takimimizla final yarismalarina katiliyoruz. Gençlerimiz TEKNOFEST 2022 yarismalarinda büyük basarilar elde ederek finallere katilmaya hak kazandilar. Canik Belediyesi olarak gençlerimize maddi ve manevi her türlü destegi saglamaya devam edecegiz. Insallah her iki tamimiz da final yarismalarindan birincilik elde ederek TEKNOFEST Karadeniz’de projelerini sergileyecek. Gençlerimize dünyanin en büyük havacilik ve uzay festivali olan TEKNOFEST yarismalarinda yürekten basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA