Pursaklar Belediyesi'nden Ihtiyaç Sahibi Ailelere Bayram Destegi

Pursaklar Belediyesi, Kurban Bayrami dolayisiyla ilçede yasayan Tebessüm Çarsisina kayitli ihtiyaç sahibi ailelerin kartina yükleme yapti.

Pursaklar Belediyesi'nden Ihtiyaç Sahibi Ailelere Bayram Destegi
Pursaklar Belediyesi, önemli sosyal projelerinden biri olan Pursaklar Kart ile ihtiyaç sahibi vatandaslara destek olmaya ve yanlarinda olmaya devam ediyor.

Her bayram öncesi ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri Tebessüm Çarsisina davet ederek pantolon, tisört, gömlek, ayakkabi vb. birçok giyim yardiminda bulunan Pursaklar Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi de ailelerin Pursaklar Kartina bayram harçligi yükledi.

Pursaklar Belediyesi tarafindan kartlara yüklenen bayram harçligini ihtiyaç sahibi aileler, diledikleri market veya magazalardan gida, temizlik, kirtasiye vb. ihtiyaç duyduklari ürünleri alabilecek.

‘‘Bayram öncesi, Tebessüm Çarsi’miza kayitli ailelerin kullandigi Pursaklar Kart’a yükleme yaptik’’

Yardimlari azami derecede hassasiyetle yaptiklarini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin; ‘‘Bayram öncesi, Tebessüm Çarsi’miza kayitli ailelerin kullandigi Pursaklar Kart’a yükleme yaptik. Ailelerimizin sevincini paylasmak, onlarin yaninda olmak ve onlarin dualarini almak, bizim için en büyük gurur kaynagi olmustur. Bugün oldugu gibi yarinda ihtiyaç sahibi ailelerimiz yaninda olmaya devam edecegiz. Güle güle harcayin’’ dedi.

Kaynak: İHA