Baskan Güder Açiklamasi 'Battalgazi'nin Gelecegi Için Her Düsünceyi Önemsiyoruz'

Vatandasla her zaman iç içe olan ve sik sik esnaf ziyaretleri yapan Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Sahafçilar Çarsisi’ndaki esnaflari ziyaret ederek, ‘Hayirli isler’ temennisinde bulundu. Baskan Güder, Battalgazi’nin daha iyi bir gelecege ulasmasi amaciyla her vatandasin düsüncesini önemsediklerini söyledi.

Baskan Güder Açiklamasi 'Battalgazi'nin Gelecegi Için Her Düsünceyi Önemsiyoruz'
Medeniyetin Kalbi Battalgazi’yi daha saglikli bir gelecege tasiyacak projeleri bir bir hayata geçirdigi belirtilen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Battalgazililerin nabzini tutmaya devam ediyor. Her firsatta vatandaslarla ve esnafla bir araya gelen Baskan Güder, bu kez Saray Mahallesinde bulunan Sahafçilar Çarsisi’ndaki esnaflari gezdi. Ziyarette esnaflarin ilçeye dair öneri ve dileklerini dinleyen Baskan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak esnaflarin her daim yanlarinda olduklarinin altini çizdi. Baskan Güder’in sik sik esnaflari ziyaret edip, sorunlarini dinlemesinden dolayi çok mutlu olduklarini söyleyen esnaflar, samimi sohbetinden dolayi baskana tesekkür ederek, sevgilerini dile getirdiler.

Esnaf ziyaretlerinin kendileri için önemine vurgu yapan Baskan Güder, “Bugün Istanbul Pasajimizdaki esnaflarimizi ziyaret etmek ve dertlesmek istedik. Esnaflarimiza sorunlari olup olmadigini sorduk ve bu bölgeye neler yapabiliriz bunu istisare ettik. Özellikle esnaflarimizin Battalgazi Belediyesi’nin hizmet ve yatirimlarindan memnun olduklarini belirtmesi bizleri mutlu etti. Battalgazi Belediyesi olarak bizler ortak akla ve her türlü görüse büyük önem veriyoruz. Esnafin, sanayicinin, is insaninin, vatandasin, kim olursa olsun Battalgazi ile ilgili duygu ve düsünceleri, fikirleri, bakis açilari, beklentileri bizim için önemli. Esnaflarimiz birincil olarak bizlere fahis fiyat artislarini dile getirdi. Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde bu fahis fiyatlarla ilgili ciddi çalismalarin oldugunu kendilerine aktardik. Türk toplumu farkli bir toplum. Türkiye toplumu sikintilarini birlikte asmasini bilen ve yeri geldiginde kenetlenebilen, yeri geldiginde üzüntüsünü sevincini paylasarak artiran veya azaltan bir milletiz. Insallah bu süreci de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacagiz. Battalgazi Belediyesi olarak bizler vatandaslarimiz ve esnaflarimiz ile sürekli iç içeyiz. Esnafimiz bizim olmazsa olmazimizdir. Battalgazi Belediyesi olarak bizler esnaflarimiz her daim yanindayiz” dedi.

Esnaf ziyaretinin sonunda Baskan Güder, pasajdaki çay ocaginda vatandaslarla çay içerek, sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA