Rektör Karacoskun Ögretim Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Haliç Üniversitesi Konservatuvari Ögr. Üyesi, Ney ve Tambur Sanatçisi Prof. Dr. Murat Salim Tokaç ile Istanbul Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Islam Tarihi ve Sanatlari Bölümü Türk Din Musikisi Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi ve Ses Sanatçisi Doç. Dr. Ubeydullah Sezikli, Kilis 7 Aralik Üniversitesi Rektörü Mustafa Dogan Karacoskun’la Rektörlük Makami’nda bir araya geldi.

Rektör Karacoskun Ögretim Üyeleriyle Bir Araya Geldi
Kültür, sanat ve musiki ekseninde bir degerlendirmenin yapildigi görüsmede 7 Aralik Üniversitesi bünyesinde müzik alaninda yapilan çalismalar da ele alindi.

Rektör Karacoskun, görüsmeden duydugu memnuniyeti dile getirerek Tokaç ve Sezikli’ye hem ziyaretleri hem de Türk Musikisine emekleri dolayisiyla tesekkür etti ve çalismalarinda basarilar diledi.

Öte yandan AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Rektör Prof. Dr. Mustafa Dogan Karacoskun ile Rektörlük Makami’nda bir araya geldi.

Rektör Karacoskun, Üniversitenin hedefleri, projeleri ve Kilis’in egitim-ögretim meselelerinin de gündeme geldigi görüsme sonunda Milletvekili Dal’a tesekkür ederek, meclis faaliyetlerinde basarilar diledi.
Kaynak: İHA