Büyüksehir Açik Hava Etkinlikleri Millet Bahçesi'nde Basliyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi açik hava etkinlikleri basliyor. Sinema, konser, tiyatro, çocuk etkinlikleri ve gösterilerle vatandaslara kapilarini açacak olan Millet Bahçesi Agustos ayinda kültür sanat etkinliklerinin merkezi olacak. Etkinliklerin son haftasinda 90’lar festivali yapilacak.

Sakarya’nin yaz aksamlarina ayri bir hava katan Büyüksehir Açik Hava Etkinlikleri basliyor. Ünlü sanatçilarin, film gösterimlerinin, birbirinden kiymetli tiyatro oyunlari ve gösterilerin sahne alacagi açik hava etkinliklerinin merkezi Millet Bahçesi olacak. Agustos etkinliklerinin son haftasinda ise 90’lar festivali düzenlenecek. O dönemin çocuk oyunlari, ikramlar ve 90’lara özel Burak Kut ve Dogukan Manço konseri kültür sanat dostlariyla bulusacak.

Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi’nca yapilan açiklamada, “Yediden yetmise birçok vatandasin sosyal aktivite alani olan Millet Bahçesi Agustos ayinda birçok etkinlige ev sahipligi yapacak. Iyi ki Varsin Eren, Elli Kelimelik Mektuplar isimli dram filmlerinin gösterilecegi, Koliva, Kolpa, Dogukan Manço ve Burak Kut gibi birçok ünlü ismin sahne alacagi etkinliklerimizde ayrica çocuklar içinde birbirinden güzel programlar olacak. Millet Bahçesi’nde Agustos ayi boyunca devam edecek olan Açik Hava Etkinliklerimize tüm vatandaslar davetlidir” denildi.
Kaynak: İHA