Kuslari Ürkütmek Için Tüfekle Ates Açti, Salincaktaki Çocugu Yaraladi

Karaman’da bir kisi kuslari ürkütmek için havaya tüfekle ates etti. Tüfekten çikan saçmalar bahçede salincakta sallanan 4 yasindaki çocugun kafasina ve bacagina isabet etti.

Kuslari Ürkütmek Için Tüfekle Ates Açti, Salincaktaki Çocugu Yaraladi


Olay, Nefise Sultan Mahallesi 265. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanin bahçesinde yasandi. Iddiaya göre Ü.B., kuslari ürkütmek için tüfekle havaya ates açti. O sirada saçmalar kamelyadaki salincakta sallanan 4 yasindaki Zeynep G.’nin basina ve bacagina isabet etti. Kanlar içinde salincaktan yere düsen çocugu gören ailesi 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayarak yardim istedi. Olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yarali çocuk, olay yerine gelen saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan çocugun saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Tüfekle çocugun yaralanmasina yol açan Ü.B. ise polis tarafindan gözaltina alindi.

Yasananlari anlatan Duygu Akin ise “Apartmanin arkasinda kamelyada hanimlar oturmus çay içiyorduk. Yaklasik 7-8 yaslarinda bir çocuk salincakta sallaniyordu. Onun önünde de bir çocuk daha vardi. Sanirim 4 yasinda. Sol taraftan ani bir patlama sesi geldi ve ne oldugunu anlamadik biz önce. Sonra çocuk ‘kafam’ dedi ve kafasi kanamaya basladi.

Kursun mu yoksa saçma mi ne oldugunu bilmiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA