Zeytinburnu'nda 'Çevre Haftasi' Kutlandi

Zeytinburnu’nda Türkiye Çevre Haftasi çerçevesinde yürüyüs yapildi. Yürüyüse Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy’da katildi.

Zeytinburnu'nda 'Çevre Haftasi' Kutlandi


Zeytinburnu Belediyesi, Türkiye Çevre Haftasi’ni kutladi. Zeytinburnu Belediyesi’nde görevli 50 temizlik personeli ve 80 ögrenciden olusan bir ekip, 15 Temmuz Meydani’ndan ilçenin en büyük ve islek caddelerinden biri olan 58. Bulvar’a dogru yürüyüs yapti. Yürüyüse Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy’da katilarak belediye personelleri ve ögrencilerle birlikte çevre bilincine dikkat çekti.

“Zeytinburnu sifir atik konusunda daha büyük mesafe alacak”

Etkinlikte konusan Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy, “Zeytinburnu Belediyesi olarak ilk günden itibaren sifir atik konusunda birçok faaliyet yaptik. Bugün de basta temizlik personelimiz olmak üzere çocuklarimizla birlikte bu duyarliliga dikkat çekmek için 15 Temmuz Meydani’ndan 58. Bulvar’a dogru yürüyecegiz. Ama bu sadece bu hafta kutlanmasi gereken bir sey degil. Bu hafta belki bir duyarliligi zenginlestirme haftasi ama biz her gün bu konuya duyarli olarak yaklasiyoruz. Insallah Zeytinburnu, sifir atik konusunda daha büyük mesafe alacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA