Üstsüz Alisveris Yapan Kadin Serbest Birakildi

Denizli’de sabaha karsi taksiden indikten sonra üstsüz sekilde gittigi marketten alisveris yapan kadin, emniyette ifade verdikten sonra sevk edildigi makamlarca adli kontrol sarti ile serbest birakildi.

Üstsüz Alisveris Yapan Kadin Serbest Birakildi


Olay, önceki gün sabaha karsi saat 05.00 siralarinda Pamukkale ilçesi Çamlaralti Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; marketin önüne yanasan taksiden üstsüz bir sekilde inen M.B (43), hiçbir bir sey yokmus gibi ayni sekilde içeriye girdi. Görenlerin saskina döndügü M.B., yari çiplak bir sekilde marketten alisveris yapmaya basladi.

Hayrete düsen markette çalisani ve müsteriyi aldiris etmeyen üstsüz kadin, gayet rahat tavirlariyla alisverisini yaptiktan sonra geldigi taksiye binerek bölgeden uzaklasti.

Yari çiplak vaziyette alisveris yapan kadina ait güvenlik kamerasi kayitlarinin, marketteki görevliler tarafindan sosyal medyada paylasilmasi sonrasi güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Arastirma sonucunda taksiciye ulasan güvenlik güçleri, üstsüz bir sekilde markete giren kadinin kimligini tespit etti. Adresinde bulunamayan ve il disinda oldugunu söyleyen M.B., sabah saatlerinde karakola giderek ifade verdi. Hakkinda “Hayasizca hareketlerde bulunmak suçundan” islem yapilan M.B., sevk edildigi adli makamlarca adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA