Mus'ta 'Bir Bilenle Bilge Nesil' Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Mus’ta, Milli Egitim Bakanligi ve Genç Memur Sen arasinda imzalanan protokolle hayata geçirilen “Bir Bilenle Bilge Nesil” kitap okuma projesi çerçevesinde ögrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Mus'ta 'Bir Bilenle Bilge Nesil' Projesi Ödül Töreni Düzenlendi
Memur Sen Mus Il Baskanligi hizmet binasinda düzenlenen ödül töreninde konusan Memur Sen Il Baskani Mahir Barisan, medeniyetin tekrar yasatilmasi noktasinda ellerinden gelen gayreti göstermeleri gerektigini söyledi.



Dünya üzerinde birçok ülkenin, birçok medeniyetin genelde ürettigi silahla övündügünü anlatan Barisan, “Teknolojiyi kullanmakla övünmekteler. Oysa bizim ülkemizin en büyük gücü gençlerdir. Emperyalizmin kirli tetikçilerinin gençler üzerinde bu kadar aleni sekilde oynadigi dönemde bizim bu projemiz kirli algiya dirençtir. Diyoruz ki; ey emperyalizm siz, bizim gençlerimizi telefon ekranlarina hapsedemezsiniz. Siz, bizim gençlerimizi bilgisayar konsollarina sikistiramazsiniz. Bu gençler daha önce ecdadinin altin harflerle yazdigi tarihi tekrar dönüstürme, yeniden gerçeklestirmek için var güçleriyle mücadele ediyorlar, edeceklerdir. Bu ülke medeniyet degerlerinden, küllerinden yeniden dogacak bir potansiyele sahiptir. Sizlerle beraber bu farkindaligi olusturup, bu sütunlari hep beraber insa edecegiz. Bu projemizde basindan itibaren desteklerini esirgemeyen Il Milli Egitim Müdürü Enver Kivanç’a çok tesekkür ediyorum” dedi.

Yapilan konusmanin ardindan yarismada derece alan ögrencilere Il Milli Egitim Müdürü Enver Kivanç tarafindan hediyeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA