Kursiyerlerden Yil Sonu Sergisi

Samsun’un Yakakent ilçesinde Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan açilan yil sonu sergisi büyük ilgi gördü.

Kursiyerlerden Yil Sonu Sergisi
Samsun’da, Yakakent Halk Egitim Merkezi Müdürlügü’nün yil sonu sergisi törenle açildi. Sergide yer alan eserler basta Kaymakam Abdüssamed Kiliç olmak üzere tüm davetliler tarafindan begeniyle karsilandi.

Covid-19 salgini nedeniyle 2 yildir gerçeklestiremedikleri sergilerini bu yil açmanin mutlulugunu yasadiklarini söyleyen Halk Egitim Müdürü Kadir Çakir, "Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügümüzün slogani, ’Her Zaman Her Yerde Herkes Için Egitimdir’ bilindigi üzere. Halk Egitim Müdürlügü olarak bizler de halkimizin her yönüyle ihtiyaç duydugu egitimleri kendilerine sunmanin gayreti içerisindeyiz" dedi.



Kaymakam Kiliç’tan kutlama

Kaymakam Abdüssamed Kiliç, halk egitim faaliyetlerinin ülkenin her yerinde tüm hiziyla sürdügünü belirterek, "Daha çok insanimiza ulasarak onlara dokunma gayretinde olan tüm kurumlarimizi kutluyorum. Hayat Boyu Ögrenme kurslarimizi çok önemsiyoruz. Tüm kursiyerlerimizi ve egitmenlerini kutluyorum" diye konustu.

Halk Egitim Merkezi Müdürlügü bahçesinde gerçeklestirilen sergi açilisina ayrica Ilçe Milli Egitim Müdürü Adem Simsek, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA