Kazaya Karisti, Alev Topuna Dönen Otomobilini Birakip Kaçti

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde iddiaya göre, el freni çekerek dönmeye çalisan otomobil, hafif ticari araca çarparak alev aldi. Otomobil sürücüsü, alev topuna dönen aracini olay yerinde birakarak kaçarken, yangina ilk müdahale ise bölgeden geçmekte olan vidanjör tarafindan yapildi.

Kazaya Karisti, Alev Topuna Dönen Otomobilini Birakip Kaçti
Olay, Orta Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 54 ABG 656 plakali Peugeot marka otomobil sürücüsü el freni çekerek dönmeye çalisti. Bu esnada kontrolden çikan otomobil, hafif bir ticari araca çarpti. Kaza neticesinde otomobil alev aldi. Otomobil kisa sürede alev topuna dönerken, sürücüsü ise aracini olay yerinde birakarak kaçti. Alevlere teslim olan otomobile ilk müdahale bölgeden geçmekte olan SASKI’ye ait bir vidanjör tarafindan gerçeklestirildi.

Ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri ise yangini tamamen kontrol altina alarak söndürdü. Otomobilin alev topuna döndügü anlar saniye saniye kaydedildi. Otomobilin yanarak kullanilamaz hale geldigi olayla alakali inceleme baslatilirken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA