Kayseri'de Fuhus Yapilan 9 Ev Mühürlendi

Kayseri’de polis ekipleri tarafindan yapilan çalismalarda fuhus yapildigi tespit edilen 9 ev mühürlendi.

Kayseri'de Fuhus Yapilan 9 Ev Mühürlendi
Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Ahlak Büro Amirligi ekipleri tarafindan Mayis ayi içerisinde yapilan çalismalarda 2’si cinsel içerikli suç, 1’i kumar, 1’i 7258 sayili Kanuna Muhalefet (Yasadisi Bahis) olayi olmak üzere toplam 4 adli olayda yakalanan 15 süpheliden 9’u hakkinda adli kontrol karari verilirken, 3 kisi tutuklandi. Ayrica fuhus, kumar ve Kabahatler Kanunu çerçevesinde toplam 36 sahsa idari yaptirim karar tutanagi düzenlenirken, fuhus yapildigi tespit edilen 9 ev de ilgili komisyon karari ile kapatildi.

Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi tarafindan yapilan operasyonlarda da 50’si evden, 20’si isyerinden ve kurumdan, 3’ü otodan, 23’ü açiktan, 1’i mabetten, 5’i bisiklet ve elektrikli bisiklet, 12’si diger olaylar olmak üzere islem yapilan 114 olayda yakalanan 132 sahistan 23’ü tutuklandi. Yakalanan süpheli sahislardan elde edilen yaklasik 187 bin 640 TL degerinde malzeme müstekilerine teslim edildi.

Ayrica Aranan Sahislar Büro Amirligi tarafindan yapilan çalismalarda haklarinda çesitli suçlardan dolayi yakalama ve UYAP aranmasi bulunan 534 sahis yakalanarak adli mercilere sevk edilirken, yakalanan sahislardan 224’ü tutuklandi.

Kayip Sahislar Büro Amirligi ekipleri de kayip müracaati alinan 107 sahistan 95’i bulunurken, 12 kayip sahsin arama çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA