Kaymakam Mete, Güvenlik Korucularinin Taleplerini Dinledi

Batman’in Sason Ilçe Kaymakami Murat Mete, Yücebag Güvenlik koruculari Dernegi Baskani ve üyelerini agirlayarak taleplerini dinledi.

Kaymakam Mete, Güvenlik Korucularinin Taleplerini Dinledi
Kaymakamlik makaminda Sason Yücebag Güvenlik koruculari Dernegi Baskani Yunus Bozkurt ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Mete, güvenlik korucularinin Sason sinirlari dahilinde jandarma bünyesinde kendilerine verilen her türlü görevi layikiyla yerine getirdiklerini ve özelikle kirsalda jandarmanin en büyü yardimcilari olduklarini ifade etti.

Kaymakamin ilçeye atandigi ilk günden bu yana güvenlik korucularina her zaman desteklerde bulundugunu belirten Sason Yücebag Güvenlik Koruculari Dernegi Baskani Bozkurt, "Ilçe Kaymakami’miz Murat Mete’yi makaminda ziyaret ederek güvenlik korucularimizin bazi yerel taleplerinin karsilanmasi konusunda yardimlarini talep ettik. Bazi talepleri hemen karsiladi. Diger taleplerimizin karsilanmasi konusunda da gerekli kurumlari arayarak yardimci olmalari konusunda talimatlar verdi. Kaymakami’miz ilçeye atandigi ilk günden bu yana diger alanlarda oldugu gibi güvenlik korucularinin talepleri ve ihtiyaçlarinin karsilanmasi konusunda her zaman yardimlarini gördük. Bu durum bizleri terörle olan kararli mücadelemizde daha da cesaretlendirerek devletimizin destegini göstermektedir. Bizlere verdigi desteklerden dolayi kaymakamimiza çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA