Kaymakam Demirer'den Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

Mus’un Malazgirt Kaymakami Yigit yasar Demirer, Tarim Aletleri Ihtisas Sanayi Sitesi (TARMISS) Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Kaymakam Demirer'den Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret
Malazgirt Organize Sanayi Bölgesi girisinde firmalarin temsilcileri tarafindan karsilanan Kaymakam Demirer’e ziyaretleri sirasinda Malazgirt Tarim Aletleri Ihtisas Sanayi Sitesi (TARMISS) Baskani Abdullah Yoldas da eslik etti. Organize sanayi bölgesindeki fabrikalari ziyaret eden Kaymakam Demirer, tarim aletleri üretimi yapan fabrikalarda yapilan üretim ve ihracatlar hakkinda firma sahiplerinden bilgiler aldi. Fabrikalarda çalisan isçilerle de sohbet eden Kaymakam Demirer, Organize Sanayi Bölgesi esnafi ve çalisanlarina sanayi sitesi içindeki ulasim yolunun çok kisa bir süre içerinde baslanacaginin bilgisini verdi. Kaymakam Demirer, Malazgirt Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarin hem Mus hem de Malazgirt ekonomisine önemli bir katki sagladigini kaydetti.

Malazgirt Organize Sanayi Bölgesinin büyümesiyle birlikte kurulacak olan yeni fabrikalarin istihdam açisindan önemli oldugunu dile getiren Kaymakam Demirer daha sonra buradan ayrildi.
Kaynak: İHA