Bozüyük Belediye Meclisi Haziran Ayi Toplantisi

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran Ayi Olagan Meclis Toplantisinin 2. Birlesimi, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu Baskanliginda yapildi.

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran Ayi Toplantisi
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapilan toplantida Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen “ülkemizdeki ekonomik gelismeler, personel giderleri ve malzeme giderleri maliyetlerinin artislarindan dolayi Belediyenin 2022 Mali yili bütçesine ek olarak 93 milyon TL ek bütçe yapilmasi oy çoklugu ile kabul edildi. Yine Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Bakimevi Kurulus, Görev, Yetki, Sorumluluk, Çalisma Usul ve Esaslarina Ait Yönetmeligi oy birligi ile kabul edilirken Gündüz Çocuk Bakimevine kaydi yapilacak olan çocuklarin velilerinden (belediye personeli, diger kamu kurum personeli ve diger vatandaslar) Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Bakimevi Kurulus, Görev, Yetki, Sorumluluk, Çalisma Usul ve Esaslarina Ait Yönetmeligin 27. Maddesinde belirtilen tahsil edilecek olan ücretin belirlenmesi konusu da çalismalar devam ettiginden komisyonun ek süre talebi oy birligi ile kabul edildi.

Ardindan Imar Komisyonuna sevk edilen Çarsi Mahalle Baharözü Mevkii’nde yaklasik 65 hektarlik alanda 1/1000 ölçekli uygulama imar plani ve 1/5000 ölçekli nazim imar plani revizyonu yapilmasi talebi oy birligi ile kabul edilirken Ilçemiz Yeni Mahalle ve 4 Eylül Mahallesinde yaklasik 22 hektarlik alanda l/1000 ölçekli uygulama imar plani ve l/5000 ölçekli nazim imar plani revizyonu yapilmasi talebi konusu çalismalar devam ettiginden komisyonun ek süre talebi de oy birligi ile kabul edildi.

Toplantida son olarak Bozüyük Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nün yazisina istinaden; 4 Eylül Mahallesinde yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Kumral Abdal Anadolu Lisesi arasindaki 862 Sokagin ve Yeni Mahalle l390 ada 5 parsel dogusunda bulunan yolun kaldirilmasi amaciyla l/l000 ölçekli uygulama imar plani degisikligi yapilmasi talebi oy birligi ile kabul edildi.
Kaynak: İHA