Baskan Soykan'dan Adalet Bakani Bozdag'a Ziyaret

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çigdem Erdogan Atabek ile birlikte Adalet Bakani Bekir Bozdag ile görüstü. Baskan Soykan, Ankara temaslari çerçevesinde MHP Grup Baskanvekili Levent Bülbül ve Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Imdat Ersoy’u da ziyaret etti.

Baskan Soykan'dan Adalet Bakani Bozdag'a Ziyaret
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, ilçedeki çalismalarinin yani sira Ankara temaslarina da devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Baskan Soykan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çigdem Erdogan Atabek ile birlikte Adalet Bakani Bekir Bozdag’in ziyaret etti. Ilçe adliyesinin genel durumu ve yürütülen diger çalismalarla ilgili görüsmede bulunan Baskan Bilal Soykan, misafirperverliginden dolayi Bakan Bozdag’a tesekkür etti.

Baskan Soykan, “Ilçemiz için Ankara temaslarimizi sik sik sürdürüyoruz. Bugün de Milletvekilimiz Çigdem Erdogan Atabek ile birlikte TBMM’de Adalet Bakanimiz Bekir Bozdag’in ziyaret ettik. Ilçemizin ihtiyaçlarini kendisine ilettik. Sayin bakanimiza misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Sayin Bakanimiz Akyazili hemserilerimize selamlarini da gönderdi” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çigdem Erdogan Atabek’e de tesekkür eden Baskan Soykan, “Bizlerin her zaman yaninda olan ve çalismalarimizda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayin Milletvekilimize ayrica tesekkür ediyorum” diye konustu.

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Ankara temaslarina Adalet Bakani Bekir Bozdag’i ziyaretinin ardindan MHP Grup Baskanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ve Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Imdat Ersoy ile devam etti. Bülbül ve Ersoy’u makamlarinda ziyaret eden Baskan Soykan çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA