Sandikçi Açiklamasi 'Gençlerimizin Fikirlerini Destekliyoruz'

Gençleri makaminda agirlayan Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, gelecegin teminati olan gençlerin fikirlerini desteklediklerini söyledi.

Sandikçi Açiklamasi 'Gençlerimizin Fikirlerini Destekliyoruz'
Gençler, ilçe için gelistirdikleri ‘Gençlik Ne Istiyor?’ basligi altindaki projelerini sunmak üzere Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi’yi ziyaret etti. Gençleri makaminda agirlayan Baskan Ibrahim Sandikçi, “Gelecegimizin teminati olan gençlerimizin fikirlerini her firsatta destekliyoruz” dedi.

Baskan Sandikçi’yi makaminda ziyaret eden gençler, Canik’teki gençlere yönelik gelistirdikleri projeleriyle ilçenin cazibe merkezi haline gelmesine katki sunmayi hedeflediklerini ifade etti.

Baskan Ibrahim Sandikçi ilçenin gelismesi yolunda hazirladiklari projelerden dolayi gençleri tebrik etti.

Canik Belediyesi olarak genç fikirlere önem verdiklerini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Gençlerimizin yapmis olduklari çalismalari yakindan görmek, fikirlerini dinlemek bizlere mutluluk veriyor. Kapimiz gençlerimize her daim açiktir. Her bir gencimiz fikirlerini, düsüncelerini, yapmis olduklari çalismalari bizimle paylasabilir. Gençligimize güveniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA