Safranbolu'da 'Çocuklar Için Göz Hakki Manavi' Kuruldu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse’nin öncüsü oldugu “Çocuklar Için Göz Hakki Manavi” uygulamasi faaliyete geçti.

Safranbolu'da 'Çocuklar Için Göz Hakki Manavi' Kuruldu
Safranbolu Persembe Pazari’nda Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne bagli çalismalarini sürdüren Hayir Çarsisi personeli tarafindan kurulan ‘Göz Hakki Manavi’nda pazara çikan ya da ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarina çesitli meyveler veriliyor.

Standin ilk gününde meyve dagitimina katilan Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, “Safranbolu Belediyesi olarak çocuklarimizin tüm meyvelerden tatmasi gerektigini düsünerek böyle bir stant olusturduk. Bunu çalismayi ilk olarak ilçemizin en büyük pazari olan Persembe Pazari’nda gerçeklestiriyoruz” dedi.

Safranbolu Belediyesi olarak gelecegin büyükleri çocuklar için çesitli projeler ürettiklerini ve bundan sonra da üretmeye devam edeceklerini kaydeden Baskan Köse, “Bulundugumuz her platformda sahsima ve ekip arkadaslarima gösterilen ilgiye de ayrica tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünden yapilan açiklamada, “Göz Hakki Manavina dileyen vatandaslarimizin katki saglayabilecegi bildirildi.

Kaynak: İHA