LGS Birincileri Milli Egitim Müdürü'nü Ziyaret Etti

Adiyaman Il Milli Egitim Müdürü Ramazan Asci, Liselere Geçis Sistemi (LGS) çerçevesinde yapilan sinavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Aysima Beyza Tastan ve Kadriye Beyza Temurayak’i makaminda kabul etti.

LGS Birincileri Milli Egitim Müdürü'nü Ziyaret Etti
Müdürlük makaminda gerçeklesen ziyarette, Türkiye Petrolleri Ortaokulu ögrencisi Aysima Zeynep Tastan ve Besni ilçesinde özel bir okul ögrencisi Kadriye Beyza Temurayak’a ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Demirel, ögrencilerin ailesi ve okul müdürleri eslik etti. Il Milli Egitim Müdürü Ramazan Asci, LGS sonuçlarina göre Türkiye’de 48 ilin birinci çikardigini ve toplam 193 birinci oldugunu söyledi.



Müdür Asci, “Ögrencilerimiz Aysima Beyza Tastan ve Kadriye Beyza Temurayak’in aldiklari 500 tam puanla birinci olan 193 ögrenci içinde yer aldi. 2022 LGS’de 500 tam puan alarak üstün basari gösteren sevgili ögrencilerimiz Aysima Zeynep Tastan ve Kadriye Beyza Temurayak’i kutlarim. Bundan sonraki egitim ögretim hayatlarinda da basarilarinin devamini diliyorum. Ögrencimizi yetistiren ailelerini ve ögretmenlerini tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA