Kayseri'de Film Sahneleri Aratmaya Kovalamaca

Kayseri’de polis ekiplerinden kaçan süpheli araç, kaldirima çiktiktan sonra park halindeki araca çarpti. O sirada kaldirimda birilerinin olmamasi faciayi önlerken, korku dolu anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Edinilen bilgiye göre, A.Ü yönetimindeki 06 CJN 560 plakali araç, Kocasinan ilçesine bagli Fevzi Çakmak Mahallesi Fuzuli Caddesi üzerinde kendisini takip eden narkotik polislerinin ’dur’ ihtarina uymayarak kaçti. Bunun üzerine süpheli araci yakalamak için çok sayida polis ekibi bölgeye sevk edildi. Polis ekiplerinden yaklasik 10 kilometre kaçan araç, Melikgazi ilçesine bagli Kiliçaslan Mahallesinde sikistirildi. Yakalanacagini anlayan sürücüsü araciyla kaldirima çikti. Önce agaca bagli bisiklete, ardindan da yol kenarinda park halinde duran bir otomobile çarparak duran aracin sürücüsü, kendisini kovalayan polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Araçta yapilan aramada ise bir miktar uyusturucu madde ele geçirildi. Görgü tanigi bir vatandas, "Biz dükkanin önünde oturuyorduk. Birden bire siyah araç geldi. Arkasinda da beyaz araç geldi. Biz içeri kaçtik. Sonrasinda da silah seslerini duyduk. Sonrasinda bir sey yapamadik, elimiz ayagimiz tutmaz oldu. Yan bakkalin çocugu da buraya oynuyordu. Ailelerde geçiyordu. Kil payi kurtuldular. Verilmis sadakamiz varmis" diye konustu.



Korku dolu anlar kamerada

Öte yandan, yasanan korku dolu anlar çevredeki güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde süpheli aracin ve kovalayan polis aracinin yaya kaldirimina çiktigi, ardindan polis ekiplerinin araçlarindan inerek süpheliye dogru kostuklari yer aldi. O sirada çevrede bulunan vatandaslarin yasadigi korkuda kameralarca kaydedildi.
Kaynak: İHA