Büyüksehir Kocaali'de Selin Izlerini Silmek Için Seferber

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, bölgede etkili olan yagisin ardindan sel felaketi yasanan Kocaali ilçesinde incelemelerde bulunarak vatandaslarin taleplerini dinledi.

Büyüksehir Kocaali'de Selin Izlerini Silmek Için Seferber
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, bölgede etkili olan yagisin ardindan sel felaketi yasanan Kocaali ilçesinde incelemelerde bulunarak vatandaslarin taleplerini dinledi. Ekiplerin çalismalarini yerinde inceleyen Yüce, bundan sonraki süreçte alinacak önlemler hakkinda da bölge halkiyla fikir alisverisinde bulundu. Yaralarin hizla sarildigi bölgede yagisin basladigi ilk andan itibaren 205 araç ve 357 personel araliksiz bir sekilde çalismalarini sürdürüyor.

“Yasanan felaketin izlerini en kisa zamanda silecegiz”

Yasanan felaketten dolayi üzüntü içinde oldugunu söyleyen Yüce, “Öncelikle bölge halkina geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Marmara’nin dogusu ve Karadeniz’in batisinda etkisini gösteren olaganüstü yagis karsisinda sehrimizde de yasanan olumsuzluklardan ötürü üzüntü içerisindeyim. Ekiplerimiz Kocaali’de, Düzce’de ve Bartin’da sel çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor. Yagisin basladigi ilk andan itibaren sürecin yakin takipçisiyim. Elimizden gelenin fazlasiyla vatandaslarimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. Yasanan felaketin izlerini de en kisa zamanda silecegiz. Ardindan devam eden projelerimize yenilerini ekleyerek alacagimiz önlemlerle böyle afetlerin bir daha yasanmamasi için mücadele edecegiz. Bölgede magduriyet yasayan vatandaslarimizla tek tek görüstük. Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak ilçe belediyemizle yürüttügümüz ortak çalismalar ile vatandaslarimizin hayatini en kisa sürede normale döndürecegiz. Tüm personelimizle eksiksiz bir sekilde uyumadan, dinlenmeden çalisarak felaketin izlerinin çogunu ortadan kaldirdik. Bugün de görüldügü gibi Türkiye Cumhuriyeti tüm kurumlariyla, bakanlariyla, belediye baskanlariyla ve tüm mensuplariyla her zaman vatandasinin yaninda yer almaktadir. Rabbim afetlerin tekrarini yasatmasin. Tekrardan Kocaalili hemserilerimize ve selin etkili oldugu sehirlerdeki vatandaslarimiza geçmis olsun diyorum” dedi.

Kaynak: İHA