Bakirköy'de Is Haninin Çatisinda Korkutan Yangin

Bakirköy Meydan’daki 7 katli bir is haninin çatisinda çikan yangin panige neden oldu.

Bakirköy'de Is Haninin Çatisinda Korkutan Yangin
Yangin, saat 16.45 siralarinda Bakirköy Meydan’da bulunan bir is haninin çatisinda çikti. Edinilen bilgiye göre, 7 katli is haninin çatisi henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya basladi.

Yogun dumanlari gören vatandaslar itfaiyeye haber verdi. Kisa sürede büyüyen yangin kisa sürede yandaki çatiya da siçradi. Uyarilarinin ardindan is haninda çalisanlar kendi imkanlariyla binalari bosaltti.

Olay yerine itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri yangina müdahale etmeye çalisti. Yaklasik yarim saatlik çalismanin ardindan yangin kontrol altina alinarak söndürüldü. Herhangi bir yaralanma olayinin olmadigi olayda is hanlarinin çatisinda maddi hasar meydana geldi. Çatilardan yükselen dumanlar uzaktan görülürken, yangini gören bazi vatandaslar kisa süreli panik yasadi.

Yangini uzaktan fark etigini anlatan görgü tanigi Daniel Yildirim, “Biz sahil tarafindaydik, siyah dumanlar yükseliyordu. Kostuk buraya ne var diye çati yaniyordu, kimseye bir sey olmadi ama korkutucu bir yangindi” diye konustu.

Yanginin kesin çikis nedeni yapilacak incelemenin ardindan belli olacak. Yanginla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA