AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yavuz Açiklamasi 'Kayseri Baska Bir Konsepte Geçmis'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Seçim Isleri Baskani Ali Ihsan Yavuz’u agirladi. AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yavuz, Baskan Büyükkiliç’i çalismalarindan dolayi tebrik ederek, “Baska bir konsepte, baska bir frekansa geçmissiniz” dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yavuz Açiklamasi 'Kayseri Baska Bir Konsepte Geçmis'
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Seçim Isleri Baskani Ali Ihsan Yavuz, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu, AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin ve beraberindeki partililerle Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Baskanlik girisinde çiçeklerle karsilanan Yavuz, Baskan Büyükkiliç ile belediye bahçesinde bir süre sohbet edip, hatira fotografi çektirdi. Daha sonra Baskan Büyükkiliç, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Seçim Isleri Baskani Ali Ihsan Yavuz ve beraberindeki heyet ile baskanlik makamina geçti.

Burada açiklamalarda bulunan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Seçim Isleri Baskani Ali Ihsan Yavuz, Baskan Büyükkiliç’i tebrik ederek, “Baska bir konsepte, baska bir frekansa geçmissiniz. Çünkü her gittigim yerde ‘onu yaptim’ derken, siz bunlari yapmissiniz da simdi keyfini çikariyorsunuz. Onu hissettim, tam mesaj o yani, ‘biz zaten her seyi yaptik, simdi yaptiklarimizin keyfini çikariyoruz’ der gibisiniz” dedi.

Il istisare toplantisi için 70’inci il olan Kayseri’de olduklarini söyleyen Yavuz, “Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanimizi ziyaret edelim dedik. Gerçekten belediyeciligin en güzel örneklerinin ortaya çiktigi bir kentte bulunuyoruz. Zaten Kayseri’ye hemen adim atar atmaz onu hissediyorsunuz, yasiyorsunuz. Çok sey yapilmis, hatta her sey yapilmis. Onun Kayserili hemserilerimiz nasil keyfini çikarir o moda geçmeye baslamisiz. Bu güzel kentin, bu güzel belediyecilik örneklerinden bir parça tatmanin da mutlulugu içindeyiz. Büyüksehir Belediye Baskanimizi tebrik ediyorum” diye konustu.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yavuz, kentte belediyecilik anlaminda güzel örnekler gördüklerini vurgulayarak, “Hem belediyecilik anlaminda hem de teskilatçilik anlaminda güzel örneklerle yüzlestigimiz bir Kayseri turundan sonra Nigde’ye hareket edecegiz. Muvaffakiyetler diliyorum, verdiginiz emege, ortaya çikardiginiz bu güzelliklere tesekkür ediyor, Allah razi olsun diyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Büyükkiliç da AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Seçim Isleri Baskani Ali Ihsan Yavuz’u Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nde agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, kentte yürütülen çalismalara iliskin bilgiler verdi.

Ziyarette, Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan Zenginlikler Sehri Kayseri tanitim filmi izletildi.
Kaynak: İHA