Gayrimenkul Sektörüne Girmek Isteyen Yeni Yatirimcilara Firsat

Bayilerine sundugu bölge ayricaligi firsati ile yatirimcilarin radarina takilan BHGRE Türkiye, Türkiye’nin her yerinde hizmet vererek, büyüksehirlerde bayilerine ilk ofis olma firsati sunuyor. Ankara, Istanbul, Izmir, Bursa, İçel, Antalya gibi emlak sektörünün kalbinin hizli attigi sehirlerde de açilacak bayilerine özel avantajlar sagliyor.

Gayrimenkul Sektörüne Girmek Isteyen Yeni Yatirimcilara Firsat
Bayilerine gayrimenkul alaninda islem hizi üst düzeyde bölgelerde ofis imkâni saglayan BHGRE Türkiye, 100 yillik tecrübesi ile Türkiye pazarina girdi. Istanbul için Etiler, Levent, Bagdat Caddesi, Atasehir ve Bogaz hatti gibi lokasyonlarda da ilk ofis olma imkani saglayan sirket ile Türkiye’nin tüm illerinde bölge avantajindan yararlanilarak hizli yatirim dönüsü saglayan lokasyonlarda bayilik alinabiliyor.

100 yillik ev ve yasam tecrübesi ile hizmet veren Better Homes and Gardens Real Estate, Türkiye pazarina giris yapti. Franchise hizmeti ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermeye baslayan BHGRE Türkiye’de bölge avantaji devam ediyor.

Avantajli franchise hizmeti

Gayrimenkul danismanlarinin ve ofis sahiplerinin daha üst seviyelere tasinmasi için avantajli hizmetler sunan sirket, bölgelerinde ilk ofis olma firsati taniyarak, ofisin kurulumdan reklam tanitimina kadar destek sagliyor. Gayrimenkul danismanligini ikinci bir meslek degil, gerçek bir meslek olarak yeniden sekillendiren sirket, kurdugu Be Better University ile danismanlarina ve yatirimcilarina sürekliligi olan güncel egitimler de veriyor.

Gayrimenkul danismanlari istihdam ediliyor

Franchise basvurusu yapilan bölgenin önce analiz raporunu yapan BHGRE Türkiye, olusturdugu “Aday Havuzu Sistemi” ile bölgelerindeki en yetkin gayrimenkul danismanlarini ofislerde istihdam ediyor. Ayrica sirket, franchise açilisindan sonra broker ve danismanlarini da yalniz birakmiyor. Her kademede özel koçluk ve mentorluk sistemi ile tüm ihtiyaçlarina cevap veriyor.

Yatirimcilar kendi hikâyelerini yazacak

Franchise hizmeti alan yatirimcinin bölgesindeki özel gayrimenkul projeleri ile anlasmalar saglayarak, satis yönetimini subelerine devreden sirket, bünyesinden bulunan her subeye özel proje destegi veriyor. Gayrimenkul sektörüne girmek isteyen yeni yatirimcilara kapilarini sonuna kadar açan BHGRE Türkiye, sektör profesyonellerinin kendi hikayelerini yazmalari için de franchise hizmeti sunuyor.

Better Homes and Gardens Real Estate Türkiye, bhgreturkiye.com web sitesi üzerinden yapilan franchise basvurularini degerlendirmeye aliyor.

Better Homes and Gardens Real Estate nedir

1922 yilindan bu yana ülkenin önde gelen medya ve pazarlama sirketlerinden biri olan Meredith Corporation’un sahibi oldugu Better Homes and Gardens ev ve yasam dergisi, 1978 yilinda Better Homes and Gardens Real Estate hizmetini baslatti. Meredith Corporation, Amerika ve dünya da birçok gayrimenkul sirketinin sahibi olan Realogy Holding’e Better Homes and Gardens Real Estate adini ve ilgili ticari markalari 100 yil süreyle lisanslama hakki verdi. Realogy Holding, Better Homes and Gardens Real Estate franchise agini 1 Temmuz 2008’de yeniden baslatti. Better Homes and Gardens Real Estate Türkiye’de 2022 Yilinda Ö. Burak Özmutafoglu liderliginde faaliyete geçmistir.
Kaynak: İHA