Usak BBP Il Baskanligi Binasi Mustafa Destici Katilimiyla Açildi

Usak Büyük Birlik Partisi Il Baskanligi yeni binasi Genel Baskan Mustafa Destici’nin katilimiyla açildi.

Usak BBP Il Baskanligi Binasi Mustafa Destici Katilimiyla Açildi


Usak’ta Islice Mahallesi’nde bulunan Büyük Birlik Partisi Il Baskanligi yeni binasi, Genel Baskan Mustafa Destici’nin katilimiyla açildi. Açilis töreninde Genel Baskan Destici’ye Il Baskani Erhan Sahin, çevre illerin baskanlari ve çok sayida parti üyesi eslik etti. Burada gerçeklesen açilisin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Destici, davalarinin, üyelerin gayretleriyle, fedakarliklariyla büyüdügünü, bundan kaynakli da Usak’ta bugün, düne göre daha güçlü olduklarini söyledi.

Destici, partisinin ne kadar çok büyüdügünü sandikta göreceklerini de sözlerine ekledi.

“Büyük Birlik Partisi Türkiye’yi yönetecek tecrübeye, akla ve kadrolara sahiptir”

Destici, 73 il ve yüzlerce ilçe gezdiklerini, geriye kalan 8 vilayetle birlikte ilçeleri de gezeceklerini, sonrasinda yeniden il ziyaretlerine baslayacaklarini söyledi.

Partisinin Türkiye’yi yönetebilecek donanima sahip oldugunu söyleyen Destici, “Büyük Birlik Partisi Türkiye’yi yönetecek tecrübeye, akla ve kadrolara sahiptir. Insallah bu önümüzdeki genel seçimlerde bunu sandiklarda da görecegiz. Bunun içindir ki 81 ilimizin hem il merkezi, ilçe, belde, köylerde, mahallelerde çalismamizi sürdürüyoruz” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan parti üyelerine rozet takilirken Mustafa Destici’ye de hediyeler verildi.

Kaynak: İHA