Baskan Soykan Açiklamasi '2023'Te En Büyük Destegi Akyazi'dan Verecegiz'

AK Parti Akyazi Ilçe Danisma Meclisi’ne katilan Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi dogrultusunda 2023 seçimleri çok önemli. Bizler, ülkemize eserler birakmayi basarmis büyük bir liderin yol arkadaslariyiz ve bu seçimlerde Cumhurbaskanimiza en büyük destegi Akyazi’dan verecegiz” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi '2023'Te En Büyük Destegi Akyazi'dan Verecegiz'
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, AK Parti Il Baskani Yunus Tever ile birlikte AK Parti Akyazi Ilçe Danisma Meclisi Toplantisina katildi.

Ilçe binasinda gerçeklestirilen toplantida Baskan Soykan ve Il Baskani Tever’in yani sira AK Parti Ilçe Baskani Mesut Ekrem, Ilçe Kadin Kollari Baskani Nurten Birincioglu, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Oguzhan Çolak, belediye meclis üyeleri ve partililer yer aldi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan toplantinin açilis konusmasini Ilçe Gençlik Kollari Baskani Oguzhan Çolak gerçeklestirdi. Gençlik Kollari olarak gerçeklestirdikleri çalismalari anlatan Çolak, gençlik olarak 2023 seçimlerine hazir olduklarini ifade etti.

Çolak’in ardindan konusan Ilçe Kadin Kollari Baskani Nurten Birincioglu, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize teskilat mensuplarimizdan aldigimiz güç ile birlikte emin adimlarla yürümeye devam edecegiz” dedi.

Kadin kollari olarak ilçede çalmadik kapi birakmadiklarini ifade eden Birincioglu, “Partimizin her geçen gün büyümesi ve güçlenmesi için de durmadan yorulmadan çalismaya devam ediyoruz. Bu çerçevede üye sayimizi yüzde 45 oraninda artirarak 5 bin 510’dan 7 bin 505’e çikardik. Insallah teskilat AK Parti’nin neferi kadinlarimizla birlikte daha çok çalisarak bu sayiyi çok daha yukarilara tasiyacagiz” diye konustu.

Akyazi’da her zaman oldugu gibi 2023 ve 2024 seçimlerinde AK Parti’ye en büyük destegi vermek için canla basla çalisacaklarini ifade eden Ilçe Baskani Mesut Ekrem, “Teskilat olarak 2023 seçimlerine haziriz. Çalismalarimiza basladik. 2018 yilindan bu yana teskilatimizin yapmis oldugu üye sayisi 4 bin 915. Ocak-Mayis dönemindeki bin üye hedefimizi de basardik. 2023’e giden yolda birlik ve beraberlik içerisinde çalisarak liderimiz Recep Tayyip Erdogan’i yeniden baskan seçecegiz insallah” seklinde konustu.

Baskan Mesut Ekrem ayrica düzenlenen ilçe danisma meclisi toplantisinin mevcut ilçe binasindaki son danisma meclisi oldugunu ifade ederek yeni binaya kisa süre içerisinde tasinacaklarini söyledi.



Akyazi Belediyesi olarak ilçede birçok proje hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Baskani Bilal Soykan ise, “Akyazi için durmadan yorulmadan çalisiyoruz. Sorunlari biliyoruz ve bu sorunlarin çözümü için adimlar atiyoruz. Bu çerçevede Çarsi Içi Güzellestirme Projemizin ilk etabini gerçeklestirdik. Ilçe merkezimizi çok daha güzel bir hale getirdik. Sokak Hayvanlari Bakimevimizi hizmete soktuk ve örnek bir tesis oldu. Ilçe tarihinin en büyük projesi olan Akyazi Spor Kompleksi Projemiz de tüm hizi ile devam ediyor. Içerisinde bin kisilik spor salonu, yari olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi bulunan bu tesisi 2023 yili basina kadar tamamlayacagiz insallah” ifadelerini kullandi.

Türkiye’nin AK Parti iktidari süresince büyük bir gelisim kaydettigini hatirlatan Baskan Soykan, “Ülkemiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Dünya’da sözü geçen bir ülke haline geldi. 2023 seçimleri bu kutlu dava için çok önemli. Büyük Türkiye hedefine dogru emin adimlarla yürüdügümüz 2023 seçimlerinde Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a büyük bir destek vermek zorundayiz. 2023 seçimlerinde AK Parti’ye Akyazi’dan en büyük destegi verecegiz insallah” dedi.

Akyazi’nin AK Parti’ye her zaman büyük destek verdigini ifade eden Il Baskani Yunus Tever, “Kapi kapi gezerek bu davayi anlatmaya vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Muhalefetin gayesi ülkeye hizmet etmek degil. Onlarin gayesi Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in kurmaya çalistigi ve 2023 yilinda en büyük adimini atacagimiz büyük ve güçlü Türkiye’yi kurdurmamak. Bu ülkenin yasadigi sikintilardan dahi memnun olan bir muhalefetten söz ediyoruz. Sirf bunun için bile bu dava için ne kadar kostursak azdir. Cumhurbaskanimizin gözünü arkada birakmadan kalan süre zarfinda hep birlikte güzel bir çalisma ortaya koyacagiz. Karsimizda olusan masayi yerle bir edecegiz. Kimsenin süphesi olmasin ki liderimiz Recep Tayyip Erdogan, 2023 seçimlerinde Akyazi’da, Sakarya’da ve tüm Türkiye’de büyük bir destek ile Cumhurbaskani seçilecek” diye konustu.

Kaynak: İHA