Sincan'da Kurban Pazar Ve Kesim Alanlari Hazir

Ankara Sincan’da Çimsit ve Yenikent’te bulunan Kurban Kesim yeri ve Kurban Pazar alanlari Sincan Belediyesi ekipleri gözetiminde hazirliklarini tamamliyor.

Sincan'da Kurban Pazar Ve Kesim Alanlari Hazir
Çimsit ve Yenikent’te bulunan Kurban Kesim yeri ve Kurban Pazar alanlarinda hazirliklar tamamlandi. Çadirlar kuruldu ve kurban satisi için hazir hale getirildi.

Sincan Belediyesi veteriner Hekimleri gerekli kontrolleri yapmasinin ardindan kurbanliklar Zabita ekiplerinin gözetiminde çadirlarina yerlestirildi. Zabita ekipleri vatandaslarin güvenli bir sekilde ibadetini yapmasi için tüm kontrolleri titizlikle yaptiklarini vurguladi.

Ekipler sahada yerini aldi

Alan düzenlemesi, temizlik ve bakim çalismalarinin yapildigi alanlarda Sincan Belediyesi personelleri yerini aldi. Kurban Bayrami için satistan kesime vatandasin her ihtiyacini düsünen Sincan Belediyesi 200’e yakin personeliyle hazir bulunuyor.

Kurban kesim yerlerini de hazirlayan Sincan Belediyesi Zabita ekipleri Kurban Bayrami öncesinde ilçede bulunan kurban satis alanlarinda vatandaslar ile besici ve saticilarin daha saglikli ortamda alisveris yapabilmesi için gerekli tüm önlemleri aliyor.

Saglikli kosullarda kurban satisi ve kesimi için her türlü hizmeti sunan Sincan Belediyesi 8 veteriner hekimle Kurban satis ve kesim yerlerinde saglik kontrollerini sürdürürken, temizlik ekipleri de temizlik araçlarinin yani sira her gün mintika temizligi yaparak vatandaslarin hijyenik kosullarda kurban ibadetini gerçeklestirmesi için çalisiyor.
Kaynak: İHA