Yaramaz Yavru Kedi Ekipleri Çok Ugrastirdi

Bolu’da motor kismina giren araçtan kurtarilmaya çalisilan yavru kedi, arka arkaya 2 aracin daha motor bölümüne girmesiyle itfaiye ekiplerine zor anlar yasatti.

Yaramaz Yavru Kedi Ekipleri Çok Ugrastirdi
Edinilen bilgiye göre, Ihsaniye Mahallesi Ertugrul Sokak’ta park halinde olan bir otomobilin motor kismindan kedi sesi geldigini duyan vatandaslar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yavru kedinin bulundugu yerden çikarilmasi için çalisma baslatti. Ekiplerin çalismaya basladigi sirada yavru kedi bulundugu yerden çikarak baska bir aracin motor bölümüne girdi. Kedinin girdigi ikinci aracin sahibine ulasan ekipler, yavruyu bulundugu yerden çikarmak istedikleri sirada, korkan kedi sokak üzerinde park halinde olan baska bir araca kaçti.

Itfaiye ekiplerini pesinden kosturan yavru kediyi uzaklastirmak için girdigi üçüncü aracin motor bölümüne oksijen tüpüyle hava verildi.

Tüpten çikan sesten korkan kedi araçlardan uzaklasarak bir apartmanin yagmur hattina girmeye çalistigi sirada yakalandi. Itfaiye erinden de kaçan kedi gözden kayboldu.
Kaynak: İHA