Vali Dagli Açiklamasi 'Ses Getirecek Bir TEKNOFEST Olacak'

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, 30 Agustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasinda Samsun’da gerçeklestirilecek TEKNOFEST Karadeniz’in ses getirecek bir festival olacagini söyledi.

Vali Dagli Açiklamasi 'Ses Getirecek Bir TEKNOFEST Olacak'
Samsun’da dünyanin en büyük havacilik ve teknoloji festivali TEKNOFEST için hazirliklar sürüyor. Vali Zülkif Dagli, Samsun Büyüksehir Belediye(SBB) Baskani Mustafa Demir, T3 Vakfi Müdürü Ömer Kökçam, T3 heyeti ve yetkililer bir araya gelerek toplanti düzenledi, havalimaninda gerçeklestirilen çalismalar yerinde inceledi.

30 Agustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasinda Samsun’da gerçeklestirilecek TEKNOFEST Karadeniz dolayisiyla yüz binlerce ziyaretçiye ev sahipligi yapacaklarini ifade eden Samsun Valisi Zülkif Dagli, “Festival özelinde tüm hazirliklar için yol haritamizi olusturduk. Festivale ev sahipligi yapacagimizin belirlendigi tarihten bugüne, tüm paydaslarimiz ile birlikte büyük bir gururla çalisiyor ve heyecanla bu organizasyonu bekliyoruz. Samsun-Çarsamba Uluslararasi Havalimani baglanti noktalari, yol genisletme çalismalari ve havalimaninda dolgu alanlarina yönelik süreçler tüm hiziyla devam ediyor” dedi.



“Ses getirecek bir festivale ev sahipligi yapacagiz”

Türkiye’nin parlayan yildizi Samsun’da misafirlerimize her anlamda konforlu ve huzurlu bir ortam hazirlamak için cani gönülden çalistiklarini belirten Vali Dagli, “Ses getirecek bir festivale ev sahipligi yapacagimiza inaniyoruz. Ayni zamanda 100’ncü yilini kutlayacagimiz Zafer Bayrami ile ayni tarihte baslayacak olan dünyanin en büyük havacilik ve teknoloji festivalinde çitayi yukari tasimak istiyoruz. Bu vesileyle tüm paydaslarimiza, çalismalarda emegi geçen tüm birimlere ve Samsun halkina destekleri için bir kez daha tesekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA