Sehit Uzm. Çvs. Özkaya'nin Cenazesi Topraga Verildi

Kibris Türk Baris Kuvvetleri Komutanligi’nda görevli Topçu Uzm. Çvs. Fatih Özkaya memleketi Bartin’da topraga verildi.

Sehit Uzm. Çvs. Özkaya'nin Cenazesi Topraga Verildi
Askeri araç kazasi sonucunda sehit olan Kibris Türk Baris Kuvvetleri Komutanliginda görevli Topçu Uzm. Çvs. Fatih Özkaya’nin Türk bayragina sarili naasi Bartin Devlet Hastanesinden alinarak konvoy esliginde Balat köyündeki evine getirildi.

Burada helallik alinmasinin ardindan sehit Özkaya için Arit köyü Merkez mahallesinde yer alan Sehit Necdet Yatili Bölge Ortaokulu bahçesinde Kur’an-i Kerim okundu. Bartin Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti Grup Baskanvekili Yilmaz Tunç sehidin acili ailesine taziye dileklerinde bulundu.

Oglunun sehadet haberini aldiktan sonra kalp krizi geçiren ve kaldirildigi hastanede anjiyo olup taburcu edilen sehit babasi Mehmet Özkaya cenaze programi boyunca güçlükle ayakta durdu. Sehidin acili esi Sevgi Özkaya’da esinin tabutuna sarilarak gözyasi döktü.

Ögle namazinin ardindan Sehit Özkaya için düzenlenen cenaze törenine AK Parti Grup Baskanvekili Yilmaz Tunç, Kara Kuvvetleri Egitim ve Doktrin Komutanligi (EDOK) Harekat, Egitim ve Ögretim Baskani Tugneral Mehmet Ates, Garnizon Komutani Dz Kd. Alb. Erkan Sahin, Bartin Belediye Baskani Cemal Akin, Cumhuriyet Bassavcisi Faruk Kaynak, Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Il Emniyet Müdürü Sakir Engin Korkmaz, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ersin Aslan, sehit ailesi ve yakinlari ile çok sayida vatandas katildi.

Cenaze töreninin ardindan sehidin naasi Balat köyü mezarliginda topraga verildi.

Kaynak: İHA