Samsat Halk Egitim Müdürü Plaketle Ugurlandi

Adiyaman’in Samsat ilçesinde Halk Egitim Merkezi (HEM) Müdürü olarak görev yapan Mustafa Tepe plaket ile ugurlandi.

Samsat Halk Egitim Müdürü Plaketle Ugurlandi
2017 yilindan beri Samsat HEM Müdürü Mustafa Tepe’nin Adiyaman Merkez Gümüskaya Ilkokulu ve Samsat HEM Müdür Yardimcisi Murat Ekinci’nin Adiyaman Merkez Atatürk ilkokuluna atanmasi nedeni ile personeli tarafindan veda programi düzenlendi.

Program sonunda Samsat Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdullah Akin kendilerine birer plaket verdi.

Programda bir açiklama yapan HEM Müdürü Mustafa Tepe, görev yaptigi süre içerisinde adil, özverili ve basari odakli çalismayi siar edindigini belirterek, çalisma arkadaslarindan helallik istedi.

Tepe açiklamasinda, "Görevimi yaparken toplumun bütün katmanlarina esit mesafede durarak, bütün herkese karsi sevgi saygi çerçevesinde, Samsat egitim ve ögretimine en iyi katkiyi sunmaya çalistim. Samsat tarih ve kültürünü sonraki kusaklara aktarmanin gayreti içerisinde oldum. Yurdun her tarafi bizim için çalismaya deger yerlerdir. Bunu bir bayrak yarisi olarak görüyoruz. Bundan sonra da bulundugum görevin hakkini vermeye çalisacagim. Ben herkese hakkimi helal ediyorum. Bütün Samsatlilardan da helallik diliyorum" seklinde konustu.

Samsat Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdullah Akin ise yaptigi açiklamada, HEM Müdürü Mustafa Tepe ve Müdür Yardimcisi Murat Ekinci’nin Samsat’taki görevlerini basari ile tamamladiklarini belirterek, yeni görevlerinde de basarili hizmetler yapacaklarina inandigini ifade etti.

Kaynak: İHA