'Restoran Ve Kafeler Dijitallesiyor Projesi' Egitim Tiri Konya'da

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlari Konfederasyonu (TESK) ve Google.org is birliginde sürdürülen ‘Restoran ve Kafeler Dijitallesiyor Projesi’nin Konya’da tanitimi yapildi.

'Restoran Ve Kafeler Dijitallesiyor Projesi' Egitim Tiri Konya'da
TESK ve Google.org is birliginde sürdürülen “Restoran ve Kafeler Dijitallesiyor Projesi” ile Türkiye’deki restoran ve kafelerin dijital dünyada daha görünür ve rekabetçi hale gelmelerini saglamak, restoran ve kafeleri çevrimiçi araç ve platformlari kullanabilecekleri biçimde gelistirmek, yerel kosullara ve ihtiyaçlara göre hazirlanmis bir çevrimiçi ve çevrimdisi egitim programinin tasarlanmasi hedefleniyor. Proje çerçevesinde Konya Kayalipark Alani’nda hazirlanan egitim tirinda esnafin katilimiyla egitim düzenlendi.

Egitimde, www.esnafakademi.org portalinda bulunan “Dijital Pazarlama, Arama Motoru Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlama ve Yeni Normalde Pazarlama” egitimleri verildi.

Kullanicinin ihtiyaçlarina göre kisisellestirilebilen bir ögrenme deneyimi sunan esnafakademi.org egitim portali içerisinde “Dijital Pazarlama, Arama Motoru Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlama ve Yeni Normalde Pazarlama” modülleriyle isletmeler hemen hayata geçirebilecekleri pratik önerileri ögreniyor. Ayrica egitimleri tamamlayarak sertifika alan isletmeci ve çalisanlar çekilisle verilecek 100 tabletten birisini kazanma sansi yakaliyor.

Proje çerçevesinde ziyaret gezici tirin programi ise söyle:

“23-24 Haziran Konya, 4-5 Temmuz Aydin, 7-8 Temmuz Izmir, 18-19 Temmuz Manisa, 21-22 Temmuz Bursa, 4-5 Agustos Eskisehir, 8-9 Agustos Ankara, 11-12 Agustos Istanbul.”
Kaynak: İHA