Ordu'da 42 Mahallede Beton Yol Çalismasi Tamamlandi

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalar ile 42 mahalle beton yol konforuna kavusturuldu.

Ordu'da 42 Mahallede Beton Yol Çalismasi Tamamlandi
Altinordu Belediyesi’nin kent merkezinde ve kirsal mahallelerde yürüttügü alt ve üstyapi çalismalari devam ediyor. Çalismalar dahilinde kirsal mahallelerde beton hizmetini sürdüren belediye ekipleri, son olarak Uzunisa Mahallesi Alantepe Sokak’ta yillardir beklenen yol sorununu çözüme kavusturdu.

Çalismalari degerlendiren Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, güçlü bir ulasim aginin hayatin tüm alanlarini olumlu yönde etkileyecegini ifade ederek, “Özellikle yasadigimiz pandemi tecrübesi sehirden kirsala göç düsüncesini tetikledi. Insanimiz daha çok tarima ve hayvanciliga yöneldi. Biz de bu tersine göçü konforlu ve güçlü bir ulasim agi ile desteklemeye çalisiyoruz. Bunun için hem kirsal ile kent baglantilarin konforlu bir yapiya kavusturuyor, hem de mahallelerimizin tarimsal alanlara rahat ve konforlu bir sekilde erisebilmelerini temin edecek yol çalismalari yapiyoruz. Beton yol programimiz da bu hamlemizin bir sonucudur. Tamamlanan çalismamiz mahallelerimize ve bölge sakinlerimize hayirli olsun” dedi.

Beton yol çalismalari tamamlanan mahallenin muhtar ve sakinleri, yapilan çalismalarin hem kaliteli hem de hizli bir sekilde tamamlanmasindan memnuniyet duyduklarini belirttiler.
Kaynak: İHA