Ihlas Pazarlama Kütahya Temsilciligi Yeni Binasinda

Ihlas Pazarlama Kütahya Temsilciligi’nin yeni hizmet binasi törenle hizmete sunuldu.

Ihlas Pazarlama Kütahya Temsilciligi Yeni Binasinda
Ihlas Pazarlama Kütahya Temsilciligi, Fatih Mahallesi Abdurrahman Karaa Bulvari No: 36’da genis bir kadrosuyla hizmet vermeye basladi.

Açilis törenine Ihlas Pazarlama A.S. Genel Müdürü Orhan Korkusuz, Ihlas Pazarlama Ofisler Direktörü Yakup Özaydin, Ihlas Pazarlama Kütahya Temsilcisi Mustafa Geçer, Ihlas Vakfi Kütahya Yurtlar Koordinatörü Necmettin Canbek ve Kütahya Ihlas Holding çalisanlari katildi.

Törende konusan Ihlas Pazarlama A.S. Genel Müdürü Orhan Korkusuz, "Arzu ediyoruz ki her yerde bütün arkadaslarimizin mutlulukla çalisacagi, enerjisi yüksek mekânlarimiz olsun. Ihlas Pazarlama olarak Türkiye genelinde dönüsümün devam ediyor. Son dönemlerde üst üste çok fazla bölge merkezi açilisimizi yaptik. Ihlas bayragini Ihlas’a yakisir sekilde dalgalandiracak bölge merkezlerimizin bir tanesine de Kütahya’da kavusmus olmaktan çok mutluyuz. Türkiye’deki bu dönüsümü neredeyse tamamlamis durumdayiz. Çok az bölgemiz hala bizim istedigimiz standarda gelemedi. Arzu ediyoruz ki her yerde bütün arkadaslarimizin mutlulukla çalisacagi güzel, sicak, aile ortaminin içerisinde yasadiklari enerjisi yüksek mekânlarimiz olsun, islerimiz de bereketli olsun. Bu niyetimizi de Kütahya’da böyle güzel merkezde çalisarak hazir hale getiren Kütahya yönetim ekibimize çok tesekkür ediyoruz. Hayirlara vesile olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA