Hemsirelik Ve Ebelik Ögrencileri Ant Içti

Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Zübeyde Hanim Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik ve Ebelik Bölümü 2021-2022 Egitim-Ögretim Yili Ant Içme Töreni gerçeklestirildi.

Hemsirelik Ve Ebelik Ögrencileri Ant Içti
Sehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlige, Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Dogan, Zübeyde Hanim Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Nil Bagriaçik, davetliler, ögrenciler aileleri ve çok sayida ögrenci katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan ant içme töreni, müzik dinletisi ve açilis konusmalariyla devam etti. Törende Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Dogan da bir açilis konusmasi yapti. Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Dogan konusmasina; “Bugün burada mezun olan ögrencilerimiz, Üniversitemiz akademisyenlerinin kendilerine aktardiklari bilgi ve birikimleri, ülkemizde ve hatta tüm dünyada insanlarin saglik ihtiyaçlarina karsilik verecek sekilde kullanacaklardir” diyerek basladi.

Mezun ögrencilerin bugüne gelmelerinde en büyük payin kuskusuz ailelerin oldugunu da sözlerine ekleyen Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Dogan; “Her sartta ve her yerde emek vermeye ve bu meslegi yapmaya hazir olan ögrencilerimize, sizler de ellerinizden gelen destegi sagladiginiz için Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi yönetimi olarak sizlere içten tesekkürlerimizi sunuyoruz. Ögrencilik hayatlarini basariyla tamamlayan ve artik hayata atilacak olan mezun gençlerimize, biz de ögrenciyken verdigimiz destegi bundan sonra da sürdürecegimizi ifade ediyor, çalisma hayatlarinda simdiden basarilar diliyoruz” dedi.

Hemsirelik ve Ebelik Bölümlerinin Ant Içme Töreni, keplerin atilmasi ile son buldu.
Kaynak: İHA