Enerjisa'nin Düzenledigi ''Isimin Enerjisi Bulusmasi'' Adana'da Gerçeklesti

Isimin Enerjisi çatisi altinda verimlilik ve tasarruf odakli ürünlerle yenilenebilir enerji kullanimini artirarak müsterilerinin sürdürülebilirlik hedeflerini önemseyen çözümler gelistiren Enerjisa Enerji, Adana’da gerçeklestirdigi etkinlikte is insanlariyla bir araya gelerek ürünlerini anlatti.

Enerjisa'nin Düzenledigi ''Isimin Enerjisi Bulusmasi'' Adana'da Gerçeklesti


Yüzde 20’si halka açik olan ve ana sermayedarlari Sabanci Holding ve E. ON SE olan, Türkiye’nin önde gelen elektrik dagitim ve perakende satis sirketlerinden Enerjisa Enerji, Isimin Enerjisi çatisi altinda doga dostu ve yenilenebilir enerjiye dayali ürünleriyle müsterilerine enerji tüketiminde tasarruf saglayan çözümler sunuyor. Sirket bu kapsamda Adana’da gerçeklestirdigi etkinlikte Adanali is insanlari ve kanaat önderleri ile bulusarak Isimin Enerjisi ürünlerini ve bu ürünlerin faydalari anlatti.

22 Haziran tarihinde Adana’da düzenlenen ve Prof. Dr. Emre Alkin’in sunumunu üstlendigi etkinlikte Adana Sanayi Odasi ve Adana Organize Sanayi Bölgesi üyesi sirketlerin üst düzey yöneticileri yogun ilgi göstererek Enerjisa Enerji yetkilileri ile bir araya geldi. Enerjisa Müsteri Çözümleri A.S Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ersin Esentürk’ün katilarak açilis konusmasi yaptigi etkinlikte Adana Sanayi Odasi Baskani Zeki Kivanç ve Organize Sanayi Baskani Bekir Sütcü’ de etkinlige katilarak birer konusma yapti.

’Isimin Enerjisi Bulusmalari’nin bundan sonra Gaziantep, Diyarbakir ve Konya basta olmak üzere diger illerde de devam edecegi ve bölgede yasayan is insanlari ile sirketlere yenilenebilir enerji uygulamalarinin anlatilacagi belirtildi.

Isimin Enerjisi ile yenilikçi, çevre odakli ve tasarruf odakli ürünler

Isimin Enerjisi çatisi altinda sundugu yenilikçi ürünler, sürdürülebilirlik anlayisi ile sirketlerin ve sanayicilerin basta ekonomik olmak üzere farkli alanlardaki degeri uzun vadeli hale getirmeye araci oluyor. Yenilikçi ürünler sunan sirket, müsterilerinin yatirim maliyetini hafifleterek, enerji verimliligi yatirimlarindan da tasarruf etmelerine olanak sagliyor.

’’Isimin Enerjisi’’ kapsaminda elektrik tedariginin yani sira sunulan çözümler ile sanayi, kamu ve istirakleri, turizm ve saglik sektörleri gibi birçok alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluslarin hayatini kolaylastiracak olan günes enerjisi sistemleri, LED aydinlatma dönüsümü, enerji verimliligi uygulamalari ve yesil enerji sertifikasyonu gibi birçok alanda sürdürülebilirlik hizmeti saglaniyor.

Yenilenebilir enerji kullanimini arttiran yenilikçi çözümler sunan sirket, müsterilerinin sürdürülebilirlik hedeflerini de önemseyerek daha yesil bir dünya hedefiyle çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA