Baskan Özlü Açiklamasi 'Bu Bölgemiz Yaklasik Bir Yil Içerisinde Büyük Bir Kabuk Degisimi Yasayacak'

Barbaros ve Sahil mahallelerinin esnafiyla bir araya gelen Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, "Bu bölgemiz yaklasik bir yil içerisinde büyük bir kabuk degisimi yasayacak. Gerçekten bir sehir merkezi görünümüne kavusacak" dedi.

Baskan Özlü Açiklamasi 'Bu Bölgemiz Yaklasik Bir Yil Içerisinde Büyük Bir Kabuk Degisimi Yasayacak'
Baskan Özlü’nün ev sahipliginde yapilan programa, AK Parti Basiskele Ilçe Baskani Mustafa Koral, belediye meclis üyeleri, baskan yardimcilari, muhtarlar ve mahalle esnafi katildi.

Ilçeye yapilan hizmetleri ve yapilacak yeni projeleri anlatan Özlü, "Yaklasik bir yildir buralarda her gün çalistik. Ama çok az kaldi. Bu yaz sonuna kadar bu mahallerimizi tertemiz isil isil yapmis olacagiz. Isiklandirmasiyla, altyapisiyla, üstyapisiyla, bir sehir konforuna ulastiracagiz her bir mahallemizi. Bizler bu ilçenin önümüzdeki 30 yillik altyapi ihtiyacini karsilayacak çalismalari tamamladik. Buradaki çogu altyapi çalismalari eski belde belediyelerinden kalma 20-25 yillik altyapi çalismalariydi. Evlerdeki sebeke suyu sorununu hallettik. Cadde ve sokaklardaki yagmur suyu, kanalizasyon sistemlerini hallediyoruz. Sonra üstyapinin sökülecegi kisimlarda, altyapi çalismalari yapacak kurumlara ’Sizden kazi çalisma bedeli almayacagiz, gelin fiber altyapi sistemlerinizi yapin’ dedik. Gelecekte yine yollarda kazi olmasin diye bazi noktalara yeni abonelikler için elektrik ve su hatlari yaptik. Dogalgaz için bazi yerlerde tedbirlerimizi aldik" dedi.



"Bu bölgemiz yaklasik bir yil içerisinde büyük bir kabuk degisimi yasayacak"

Barbaros ve Sahil mahallelerinin gelecek bir yil içerisinde büyük bir kabuk degisimine ugrayacagini ifade eden Baskan Özlü, "Daha islerimiz bitmedi. Kaba islerimiz bittiginde kent estetigine basliyoruz. Su anda Atatürk Caddesi’ne basladik. Sonra Yavuz Sultan Selim Caddesi ve Pinar Caddesi’ne baslayacagiz ve boydan boya bu caddelerimizi yenileyecegiz, elektrik hatlarini da yer altina alarak prestijli caddeler haline getirecegiz. Kisacasi bu bölgemiz yaklasik bir yil içerisinde büyük bir kabuk degisimi yasayacak. Gerçekten bir sehir merkezi görünümüne kavusacak" diye konustu.

Kaynak: İHA