Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Sosyal Odakli Projeler Üretiyoruz'

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüsümle birlikte Yunusemre Mahallesi’ne Aile Saglik Merkezi kazandiriyor. Bölgede çalismalarini inceleyen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Ihtiyaç duyulan mahallelerde baslatmis oldugumuz kentsel dönüsümle birlikte sosyal odakli projeler üretiyoruz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Sosyal Odakli Projeler Üretiyoruz'
Yunusemre Mahallesi’ndeki kentsel dönüsüm alanina giderek, çalismalari kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, aile saglik merkezinin insaatini inceledi. Baskan Çolakbayrakdar, sosyal odakli projeler ürettiklerine dikkat çekerek; “Yunusemre Mahallemizdeki insaatina baslanan aile saglik merkezindeyiz. Yunusemre ve Yavuzlar bölgesindeki yasayan hemsehrilerimize hizmet verecek olan aile saglik merkezi, hizli bir sekilde tamamlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Bölgenin gerek alt yapi, park bahçe, yol ve çevre düzenlemesi gerekse içinde bulundugumuz alan gibi farkli sosyal donatilariyla belediye olarak hizmet üretmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki zaman diliminde baslayacagimiz parklar, yollar ve çevre düzenlemesiyle bölge daha güzel çehreye kavusacak. Vatandaslarimizin daha huzurlu ve daha konforlu yasamalari için bu yaz sezonunda da çalismalarimizi artirarak devam ettirmis olacagiz. Kocasinan Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her alanda en iyisini sunabilmek için yogun gayretimiz var. Hedefimiz en hizli sekilde kazasiz, belasiz projelerin insaatini tamamlamaktir. Simdiden bölge sakinlerimize hayirli olsun” ifadelerini kullandi. Baskan Çolakbayrakdar, yapilan hizmetlerle vatandaslarin refahina ve mutluluguna katki sunduklarini sözlerine ekledi.

Inceleme sirasinda bölge sakinleriyle sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, onlarin yogun ilgisiyle karsilasti. Çocuklara çesitli hediyeler veren Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi.
Kaynak: İHA