Giresun'da 362 Okulda 68 Bin 781 Ögrenci Karne Aldi

Giresun’da ilk ve ortaögretim kurumlarinda ögrenim gören 68 bin 781 ögrenci karne alarak yaz tatiline girdi.

Giresun'da 362 Okulda 68 Bin 781 Ögrenci Karne Aldi
Giresun’da 362 okulda ögrenim gören 68 bin 781 ögrenci karne alirken, 5 bin 982 ögretmen de ögrencilerin karnelerini vererek 2021-2022 Egitim-Ögretim dönemi yaz tatiline baslamanin sevincini yasadi.

Giresun’da yaz tatili dolayisiyla Sehit Isa Yüksel Ilkokulunda düzenlenen karne törenine Vali Enver Ünlü, Il Milli Egitim Müdürü Ertugrul Tosunoglu, milli egitim müdür yardimcilari ve veliler katildi.

Ögrencilerin karnelerini Vali Enver Ünlü, Il Milli Egitim Müdürü Ertugrul Tosunoglu ve daire amirleri verdi.

Pandemi sürecinin ardindan ögrencilerle yüz yüze ders yapabilmenini mutlulugunu yasadiklarini belirten Il Milli Egitim Müdürü Ertugrul Tosunoglu, “Ögrencilerimiz yüz yüze basarili bir sekilde, verimli bir sekilde egitim ögretimlerine devam ettik. Ögrencilerimiz bir yilin sonunda ortaya koyduklari emeklerle bugün karnelerini aldilar. O yüzden kendilerini tebrik ediyorum. Bence yaz tatili doya doya geçirsinler insallah, son baharda onlari basarili ve güzel bir dönüm bekliyor” diye konustu.

Giresun Valisi Enver Ünlü ise “Dolu dolu geçen bir egitim döneminin daha sonuna geldik. Bugün karne heyecani yasayan tüm yavrularimizi kutluyorum. Tatilde eglenmeyi, spor yapmayi, oynamayi ve bol bol kitap okumayi ihmal etmeyin” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan ögrenciler karnelerini aldi. Karnelerini alan ögrencilerin sevinçleri yüzlerine yansidi.
Kaynak: İHA