Kaymakam Çimsit, Arazi Sikintisi Yasayan Vatandaslari Ziyaret Etti

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, ilçenin Pizok mevkiinde arazi sikintisi yasayan vatandaslarla bir araya geldi.

Kaymakam Çimsit, Arazi Sikintisi Yasayan Vatandaslari Ziyaret Etti
Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, beraberinde AK Parti Hakkari Il Baskani Abdulmuttalip Özbek ile birlikte Esentepe ve Esenyurt mahalleleri arasinda yer alan Pizok mevkiinde bulunan ve yaklasik 2 yildir arazi sikintisi yasayan vatandaslari ziyaret etti. Çok sayida evin yer aldigi bölgede yasayan vatandaslar, Kaymakam Ömer Çimsit ve Baskan Abdulmuttalip Özbek’ten arazilerin tapularinin çikarilmasi için talepte bulundu. Bölgede incelemelerde bulunarak vatandaslardan bilgi alan Kaymakam Çimsit, "Vatandaslarimizin hiçbir sikinti yasamamasi, evlerinde kalmasi için yardimci olacagiz" dedi.

Herkesin kendi arazisine kavustugunu görene kadar çalisacaklarini belirten AK Parti Hakkari Il Baskani Abdulmuttalip Özbek de, "Yüksekova’ya her geldigimizde Pizok bölgesine ugruyoruz. Tek çabamiz vatandasimizin sikintilarini gidermek ve onlarin yaninda oldugumuzu hissettirmektir. Insallah bu yasanan sikintiyi kisa sürede giderecegiz. Herkes evine, arsasina kavusacak" ifadelerini kullandi.

Bölge ziyaretine Yüksekova Kaymakami Ömer Çimsit, AK Parti Hakkari Il Baskani Abdulmuttalip Özbek, Esendere Belde Belediye Baskani Dirbaz Büyüksu, Yüksekova Belediye Baskan Yardimcisi Feyzi Yildirim, AK Parti Yüksekova Ilçe Baskani Fatih Arslan, STK baskanlari, muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA