Tunceli'de Jandarmanin 183. Kurulus Yil Dönümü Kutlandi

Tunceli’nin Çemisgezek ilçesinde Jandarma Teskilatinin 183’üncü kurulus yil dönümü kutlandi.

Tunceli'de Jandarmanin 183. Kurulus Yil Dönümü Kutlandi
Tunceli’nin Çemisgezek ilçesinde Jandarma Teskilatinin 183’üncü kurulus yil dönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Çemisgezek Ilçe Jandarma Komutanliginda düzenlenen tören, saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.

Programda daha Çemisgezek Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Abbas Baser ve Çemisgezek Kaymakami Önder Koç, Jandarma Teskilatinin 183’üncü kurulus yil dönümüne ait pastayi keserek açiklamalarda bulundu.

Jandarma Teskilatinin 183’üncü kurulus yildönümü için hazirlanan pastayi ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Abbas Baser ile birlikte kesen Çemisgezek Kaymakami Önder Koç, "Aziz milletimizin huzur ve güvenligi için gece gündüz demeden çalisan, söz konusu vatan savunmasi oldugunda gözünü kirpmadan canini feda eden Jandarma Teskilatimizin tüm mensuplarinin gününü kutluyorum. Bu anlamli günde cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere tüm silah arkadaslarini ve aziz sehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle aniyorum. Görevi basindaki jandarma teskilatimizin mensuplarina saglik ve basarilar diliyorum" dedi.

Düzenlenen programa, Çemisgezek Kaymakami Önder Koç, Belediye Baskani Metin Levent Yildiz, Cumhuriyet Bassavcisi Ali Agaoglu, Çemisgezek Adliyesi hakimleri, kurum amirleri, polisler, sehit yakinlari, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA