Battalgazi'de Çocuklara Özel Yaz Spor Okulu

Battalgazi Belediyesi tarafindan 7-15 yas grubu çocuklarin kültürel açidan daha donanimli hale gelmeleri, spor yapmalari ve sosyal aktivitelere katilarak yaz ayini verimli bir sekilde geçirmelerini saglamak amaciyla 25 Haziran tarihinde Sosyal Yasam Merkezi’nde kapilarini aralayacak olan Yaz Spor Okullari’nda kayit süreci devam ediyor.

Battalgazi'de Çocuklara Özel Yaz Spor Okulu
Çocuklara ve spora yönelik çalismalarini araliksiz sürdüren Battalgazi Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Yaz Spor Okullari ile çocuklar yazin keyfini doyasiya çikaracak. Sosyal ve bedensel gelisimlerine katki saglamalarinin yani sira çocuklarin yaz ayini verimli bir sekilde geçirmelerini saglamak amaciyla 25 Haziran’da Sosyal Yasam Merkezi’nde açilacak olan Yaz Spor Okullari, dönemsel olarak devam edecek ve 1.dönemi bir ay sürecek. Sinirli kontenjana sahip Yaz Spor Okulunda; Ingilizce derslerinden Dramaya, Futboldan Basketbola, Resimden Müzige, Voleyboldan Yüzmeye ve Taekwondodan Satranca kadar birçok sportif ve sanatsal etkinlikler yer alacak. Alaninda uzman egitmenler esliginde verilecek olan egitimlerden 7-15 yas grubu çocuklar yararlanabilecek.

Çocuklara tatillerini en güzel ve faydali bir sekilde geçirmelerine olanak sunduklarini belirten Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak çocuklarimizin yaz tatillerini en iyi sekilde degerlendirmeleri için elimizden geleni yapiyoruz, yapmaya da devam edecegiz. 25 Haziran’da Sosyal Yasam Merkezi’mizde startini verecegimiz Yaz Spor Okullarina yavrularimizi bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA