Baskan Vekili Aydin; Karsiyaka Mahallesi Sakinleri Ile Bir Araya Geldi

Van merkez Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kirsal ve merkez mahallelerinde hemserileriyle bulusan Baskan Vekili Aydin, “Gayretimiz hemserilerimizin mutluluguna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Vekili Aydin; Karsiyaka Mahallesi Sakinleri Ile Bir Araya Geldi
Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, ilçenin dört bir yanina yaptigi ziyaretlerde mahalle sakinleriyle bulusmaya devam ediyor. Aydin, bu çerçevede Ipekyolu’na bagli nüfus bakimindan en büyük mahallelerden olan Karsiyaka Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Beraberinde Belediye Baskan Yardimcilari ve birim müdürleri ile gerçeklesen ziyarette Aydin, hem Ipekyolu Belediyesi tarafindan yapilan hizmetler anlatarak yeni planlamalari bölge halkiyla istisare etti hem de kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Baskan Vekili Aydin, mahalleli ile yapilan toplantinin ardindan Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Karsiyaka’da yürütülen yol çalismalarini yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldi.

“Mahalleliyle istisarelerde bulunuyoruz”

Mahalle ziyaretleri çerçevesinde muhtarlar ve hemserileriyle bir araya geldiklerini, söz konusu ziyaretlerin oldukça verimli geçtigini söyleyen Aydin: “Ilçemizde 50 mahallemiz var. Firsat buldukça köyden mahalleye dönüsen yerlesim birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Muhtarlarimizla, çocuklarimizla, gençlerimizle ve büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Hemserilerimizle hasbihal ediyoruz. Yapilmasi gereken islerimiz hakkinda görüs alisverisinde bulunuyoruz. Bu bulusmalarimiz neticesinde de Ipekyolu Belediyesi olarak çalismalarimizi planli ve programli bir sekilde yürütüyoruz. Bugüne kadar Ipekyoluna güzel hizmetler gerçeklestirildi.

Bundan sonra da yine halkimizin rahati için elimizden gelenin en iyisini yapacagiz. Bizleri sicak ve samimi bir sekilde misafir eden tüm hemserilerime de ayrica tesekkür ediyorum” dedi

“Hepimizin gayreti hemserilerimizi mutlu etmek için”

Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, bütün mahallelerde belediye ekiplerinin yogun bir çalisma içerisinde olduklarini ifade ederek, “Su anda da Karsiyaka Mahallemizdeyiz. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimizin burada yürüttügü yol yapim çalismalarini yerinde inceliyoruz. Bizlerin de mahalle sakini vatandaslarimizin da tüm gayreti buralardaki hemserilerimizin mutlulugu. Bunu saglamak için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA