400 Sporcu 2 Günde Bisikletle 300 Kilometre Yapti

Denizli’de 26 bisiklet kulübünden 250 den fazla sporcunun geldigi Çivril’de bu yil 4.sü yapilan bisiklet festivali tamamlandi.

400 Sporcu 2 Günde Bisikletle 300 Kilometre Yapti


Çivril Belediyesi tarafindan organize edilen, Çivril ve ülkenin farkli noktalarindan gelen yaklasik 400 bisiklet sporcusu ve gönüllüsünün katildigi bisiklet festivali tamamlandi. Bu yil festivalin onur konugu balayini bisiklet festivalinde yapan yeni evli Ayhan – Funda çifti oldu. Geçen hafta evlenen çift bisikletleri ile Çivril’e gelerek balayini Çivril Bisiklet Festivalinde yapti.

26 Bisiklet kulübünden yaklasik 400 sporcunun destekledigi Çivril Bisiklet Festivalinde sporcular 2 günde yaklasik 300 kilometrelik turla Çivril’in mahalle ve turistik yerlerini gezdi. Beydilli Nilüfer parkinda sona eren bisiklet turuna Eskisehir, Istanbul, Usak, Pamukkale, Kütahya, Izmir, Manisa, Antalya, Elmali, Simav, Konya, Trabzon, Ankara, Afyonkarahisar, Adana, Çanakkale’den bisiklet kulüplerinin sporculari ile Cezayirli bisikletçi ve Çivril’den sporcular katildi.



Mehmet – Duygu Kirkici çifti, renkli görüntülerin yasandigi Çivril Bisiklet Festivalinin 4’üncüsüne Istanbul’dan bisikletle 550 kilometre gelerek katildi.

Kaynak: İHA