On Binlerce Çagriya Aninda Cevap Verilip Çözüm Üretildi

Samsun Büyüksehir Belediyesi Çözüm Merkezi, bu yilin ilk 4 ayinda belediyeyi arayan 121 bin 781 kisinin ihtiyaç ve taleplerini alarak ilgili birimlere aktarip, neticelendirilmesini sagladi. Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Amacimiz vatandasimiza en hizli ve en kolay ulasim kanallarini sunarak onlarin sorunlarini ve önerilerini cevapsiz birakmamak” dedi.

On Binlerce Çagriya Aninda Cevap Verilip Çözüm Üretildi


Sehrin Çözüm Merkezi hatti 2022 yilinin ilk 4 ayinda toplam 121 bin781 çagri cevapladi. 72 bin 777 kayit alindi. Günlük ortalama bin 100 çagrinin alindigi Çözüm Merkezi’nde vatandaslardan gelen talep, öneri ve sikâyetler titizlikle incelenerek sonuçlandirildi. Büyüksehir Belediyesi sorumluluk alanindaki her türlü konuda hassasiyetle hizmet veren merkez SASKI hizmetlerinden ulasima, yarali sokak hayvanlarindan sosyal hizmet konularina kadar pek çok konuda vatandasa anlik çözüm sundu. Ayrica vatandaslardan alinan, Büyüksehir Belediyesi’nin yapmis oldugu çalismalarla ilgili tesekkür çagrilari da Çözüm Merkezi kayitlarina geçti.

“Bana ulassin ya da ulasmasin, birimlere ulasan her soruna aninda müdahale eden bir çalisma prensibimiz var” diyen Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Çözüm Merkezimizi teknoloji ile donatarak günün sartlarina uygun sekilde çalisma yöntemlerini güncelledik. Çözüm Merkezi hatti üzerinden belediyeye ulasmak isteyen vatandaslarimiz bugün ortalama 10 saniyede güler yüzlü personelimizle iletisime geçebiliyor. Büyüksehir Belediyeleri arasinda Türkiye’nin en hizli ve en kolay ulasilan kurumu oldugumuzu gururla ifade ediyorum. Bu konuda ekibime de güveniyorum. Biz belediyeye ulasan her vatandasin sikintisini kendi sikintimiz gibi görüyoruz. Bu dogrultuda da çalisiyoruz. Amacimiz vatandasimiza en hizli ve en kolay ulasim kanallarini sunarak onlarin sorunlarini ve önerilerini cevapsiz birakmamak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA