Kesan'da Sok Denetimlerde Silah Ve Uyusturucu Ele Geçirildi

Edirne’nin Kesan ilçesinde polis ekiplerinin yaptigi sok denetimlerde silah ve çok miktarda uyusturucu madde ele geçirildi. Yakalanan sahislar hakkinda islem baslatildi.

Kesan'da Sok Denetimlerde Silah Ve Uyusturucu Ele Geçirildi
7 ve 8 Mayis tarihlerinde Kesan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, sehir içinde devriye ve sok uygulamalari yapti. Denetimlerde E.B. isimli sahsin üzerinde 5 tablet halinde toplam 68 sentetik ecza, O.B.’nin üzerinde 5 adet kilitli poset içinde uyusturucu madde ve M.K.’nin üzerinde de 1 kilitli poset içinde uyusturucu madde ele geçirildi. Yakalanan sahislar hakkinda adli islem baslatilirken, uyusturucu maddelere el konuldu.

Uygulamalarda hirsizliktan hakkinda arama kaydi bulunan G.K., S.K. ve S.K. da yakalandi. 3 kisi, sevk edildikleri adli makamlar tarafindan serbest birakildi.

Polis tarafindan durumundan süphelenilerek durdurulan I.G. isimli sahsin üzerinde 1 adet kuru siki tabanca, 1 adet biçak, 1 adet musta, 2 adet havali tabanca ile 3 adet kilitli posette eroin maddesi, 1 adet sentetik ecza ile uyusturucu madde kullaniminda kullanilan alüminyum folyo ele geçirildi. Sahis hakkinda sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA