Genç Sanatçi, Özel Günde Annesiyle Düet Yapti

Denizli Büyüksehir Belediyesi, Anneler Günü için hazirladigi özel program ile annelerin gönüllerine dokundu. Büyüksehir Belediyesi Konservatuar sanatçilari en güzel eserleri anneler için seslendirdi. Konservatuar sanatçisi Halil Eren Kuru ile annesi Biran Kuru’nun birlikte “Samanyolu” adli sarkiya yaptiklari düet dikkat çekti.

Genç Sanatçi, Özel Günde Annesiyle Düet Yapti


Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Kadin Meclisi, Anneler Günü dolayisiyla özel bir etkinlige imza atti. Bu çerçevede Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari, Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Anneler Günü’ne özel bir konser programi gerçeklestirdi. Fatma yildiz Salonu’nda düzenlenen programa çok sayida davetli katildi.

Kadin Meclisi Baskani Özen, Baskan Osman Zolan’in annelere selam ve kutlama mesajini ileterek basladigi konusmasinda Kadin Meclisi’nin faaliyetlerini anlatti. Özen, “Bizler sizler için çalisiyoruz, Kadin Meclisimiz sizler için var. Daha nice Anneler Günü, Kadinlar Günü ve nice özel günleri birlikte kutlamayi umut ediyorum” diye konustu.



Karsiliksiz sevgi, sefkat ve fedakârligin simgesi anneler unutulmadi

Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci ise, karsiliksiz sevgi, sefkati ve fedakârligi simgeleyen annelerin bu özel gününü kutlayarak, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim basta olmak üzere, sehit ve gazi annelerimizi, ahirete intikal etmis tüm annelerimizi saygi, sevgi ve rahmetle aniyoruz, sag olanlarin ellerinden öpüyoruz. Çok güzel bir program olmus, Ahmet Nuri Hocamin sahsinda Büyüksehir Belediyesi Konservatuari sanatçilarimizi kutluyorum. Bizlere bu güzel imkâni sunan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan’a sükranlarimizi arz ediyoruz” diye konustu.



Anne-oguldan düet

Denizli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Türk Müzigi Korosu Sefi Ahmet Nuri Çagdas’in yönettigi Anneler Günü Konseri’nde birbirinden güzel Türk Halk Müzigi ve Türk Sanat Müzigi eserleri seslendirildi. Büyük begeni ile izlenen programda konuklar unutamayacaklari bir gün geçirirken, konservatuar sanatçisi Halil Eren Kuru ile annesi Biran Kuru’nun birlikte “Samanyolu” adli sarkiya yaptiklari düet dikkat çekti.
Kaynak: İHA