Baskan Tütüncü, Hidirellez Senliklerine Katildi

Korkuteli Büyükköy ve Kirkpinar Yarencik Kültür ve Dayanisma Dernegi’nin Hidirellez Senliklerine katilan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Sevgiye dayali bir toplumu insa etmek için Antalya’nin her yerindeyiz” dedi.

Baskan Tütüncü, Hidirellez Senliklerine Katildi


Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, hafta sonunda Korkuteli Ilçesini ziyaret etti. Korkuteli Büyükköy ve Kirkpinar Yarencik Kültür ve Dayanisma Dernegi’nin düzenledigi Hidirellez Senliklerine katilan Baskan Tütüncü, vatandaslar tarafindan karsilandi. Vatandaslarin hidirellez sevincine ortak olan Baskan Tütüncü, daha sonra Büyükköy Cemevi’ni ziyaret etti. Cemevi ile ilgili talep edilen isteklerin yerine getirilmesi için bürokratlarina talimat veren Baskan Tütüncü, Korkuteli sehidi Merhum Tuncay Arslan’in baba ocagini ziyaret etti. Sehit annesi Sati Arslan’in elini öperek anneler gününü kutladi.

“Gayemiz kalplerin birlesmesi”

Korkuteli ziyareti ile ilgili bir açiklama yapan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Korkuteli Büyükköy de düzenlenen Hidirellez Senliklerine katilmaktan dolayi duydugu mutlulugu dile getirdi. Açiklamasini Büyükköy’de meydana gelen bir kaza sonucu yasamini yitiren vatandasin ailesine bassagligi dileklerini ileterek devam eden Baskan Tütüncü, “Köyümüzde bugün talihsiz aci bir olay cereyan etti. Gencecik bir kardesimiz hayatinin baharinda elim bir kazada aramizdan ayrildi. Öncelikle ben rahmete gönderdigimiz kardesimiz için rabbimden isiklar içinde uyumasini diliyorum. Bugün Büyükköy’ün hem etkinligine hem de matemine geldik. Onlarin yasini acisini paylastik. Diger taraftan da güzel bir etkinlik alanini birlikte vücuda getirmis olduk. Diliyorum ki; bu köyde bundan sonraki hidirellez etkinliklerinde, hemsehri bulusmalarinda bu güzel ortamda sevgi ve saygiyla bir arada olacagiz. Her zaman Büyükköy’ün sevgili muhtarimizin, dernek baskanimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Bizim en önemli gayemiz kalpleri birlestirmek, sevginin asaletini her yere hakim kilmak. Bu güzel sehri çok daha güzel aydinlik yarinlara tasiyabilmek Sevgiye dayali bir toplumu insa etmek için Antalya’nin her yerindeyiz“ dedi.

Kaynak: İHA